Star Citizen bude rozšírené o domácich maznáčikov

Lodí už bolo dosť, takže Chris Roberts vymyslel niečo naozaj nečakané.

pridal roberto 28.11.2014 o 20:11 pod hry
Star Citizen bude rozšírené o domácich maznáčikov

HRY > NOVINKY >

A opäť tu máme pravidelnú správu - Star Citizen nezastavuje! No a čo, že vďaka 63 vyzbieraným miliónom USD sú už dávno crowdfundingovým rekordérom nie len medzi hrami. Fantázia je však rovnako bezbrehá ako vesmír sám a ak už málokoho zaujímajú nové lode, dá sa do otvoreného sveta vesmírneho simulátora vymyslieť aj niečo neošúchané. Ešte predtým ale pripomeňme, že Star Citizen po 61. milióne v rýchlom tempe vyzbieralo aj 62. a 63. milión a tak sme trochu zaostali s informáciami o odmenách.

Prekročenie 62 miliónovej hranice je transportná loď Starliner triedy Genesis. Chris Roberts vo svojom liste komunite loď prirovnal k Boeingu 737. Loď je v univerze Star Citizen známa svojou spoľahlivosťou a bezpečnosťou a vyrába sa aj v úprave pre luxusnú prepravu a v niekoľkých verziách pre armádne účely. Ako odmena za 63. milión bola vybraná dvojmiestna loď MISC Reliant plná zaujímavých mimozemských technológií, ktorá rozšíri ponuku lodí dostupných zdarma na začiatku hry.

Pri vymýšľaní cieľa pre milión s poradovým číslom 64 však už bol Roberts kreatívnejší. Star Citizen už má, či skôr bude mať, naozaj všeličo, ale ešte nemá domácich maznáčikov. Zvieratká na palubách vesmírnych lodí majú pritom dlhú tradíciu, tiahnúcu sa už od prvého filmového Votrelca a kocúra Jonesa. Nový cieľ bol teda pomenovaný jednoducho Pets a máme vraj očakávať klasických pozemských domácich maznáčikov aj vymyslené exotické potvorky vrátane krabov Torshu Grey. Pets budú zároveň poctou psovi Paddingtonovi. Milý havkáč účinkoval vo videu, ktoré vývojárom pomohlo s vyzbieraním štvrtého milióna, ale nedávno odišiel do psieho neba. Uvidíme, čo všetko má ešte Roberts skryté v rukávoch. Dlho čakať nebudeme, keďže Pets je už teraz na 75 % zaplatené.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19912)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk