PlayStation Experience konferencia začne o 19:00

Úvodna press konferencia Sony vystávy Playstation Experience začne o siedmej a potrvá hodinu a pol. sony ukáže hlavne pripravované tituly prichádzajúce na PlayStation platformy.

pridal play3man 6.12.2014 o 18:55 pod hry
PlayStation Experience konferencia začne o 19:00

HRY > NOVINKY >

Úvodna press konferencia Sony vystávy Playstation Experience začne o siedmej a potrvá hodinu a pol. sony ukáže hlavne pripravované tituly prichádzajúce na PlayStation platformy.  Nasledovať ju budú rôzne prezentácie titulov, takže twitch.tv/playstation kanál môžete pozerať až do rána.

 

PlayStation Experience začína po približne 10-minútovom zdržaní s úvodným zostrihom hier. Na pódiu sa objavil Shawn Layden a po krátkom privítaní oznamuje, že PlayStation 4 je najpredávanejšia herná konzola vôbec. Bez ďalších zbytočný rečí uvádza prvé video - gameplay z Uncharted 4: A Thief's End. Po skončení ukážky prichádzajú na pódium vývojári zo štúdio Sony San Diego a prezentujú MLB 15. Sony San Diego zostáva na pódiu, no trojicu vývojárov vystriedal Christian Phillips. Hovorí, že majú ešte druhý tím, ktorý pracoval na ďalšej hre. Táto hra sa volá Kill Strain a ide o kompetitívnu multiplayer hru z pohľadu z vrchu. Na stránke www.killstrain.com sa môžete zaregistrovať do bety, ktorá začne začiatkom budúceho roka.

San Diego vystriedal na pódiu Hidetaka Miyazaki z From Software. Reč je pochopiteľne o Bloodborne a na obrazovke môžeme vidieť nové gameplay demo z multiplayeru hry. Kooperácia prebieha v procedurálne generovaných dungeonoch, vďaka čomu sa budete neustále stretávať s novými výzvami. Na scénu prichádza Adam Boyes zo Sony, ktorý uviedol krátku ukážku expanzie pre Destiny. Po Destiny nasleduje ďalšia ukážka, no tentokrát na Ultra Street Fighter IV - vyjde exkluzívne na PS4 už túto jar. Boyes má v zásobe niekoľko ďalších videí a na obrazovke môžeme vidieť trailer na Killing Floor 2, ktorý po skončení doprevádza trailer na hry Darkest Dungeon a The Forest. Ďalšou hrou je nový titul pre PS Vita s názvom Geometry Wars 3. Vydanie je naplánované už na túto jeseň. Ďalšie video odhaľuje hru Orc Must Die Unchained pre PS4. 

Smršť videí nekončí a na obrazovke môžeme vidieť zostrih titulov od roku 1995. Po skončení videa preberá miesto na pódiu Peter Moore z EA. A EA je k PlayStation hráčom štedrá - do konca PlayStation Experience si môže každý stiahnuť zadarmo Need for Speed Most Wanted pre PS Vita, Mirrors Edge pre PS3 a Plants vs Zombies: Garden Warfare pre PS4. Na pódium prichádza Gaz Deaves s novým videom z Batman Arkham Knight - PS4 dostane exkluzívne DLC. Po Batmanovi prichádza teaser Street Fighter V, ktorý sme však mohli vidieť už včera vďaka leaku. Street Fighter V vyjde exkluzívne pre PC a PS4. Na pódium prichádza Yoshinori Ono z Capcomu. Adam Boyes ale dodáva, že Street Fighter V vyjde iba na PS4 a PC, takže ide o plnú konzolovú exkluzivitu pre PS4. Hra bude podporovať cross-platform multiplayer medzi PS4 a PC. Na obrazovkách môžeme vidieť aj prvý gameplay trailer.

Na pódium prichádza Gio Corsi zo Sony a odhaľuje hracie karty s motívom PlayStation hier. Od kariet sa presúvame k Yakuza 5, ktorá vyjde pre PS3 aj na západe. Yakuza Dead Souls je pritom dostupná na PSN už teraz. Nasleduje oznámenie nových hier pre PS Vita, vrátane Octodad Dadliest Catc, The Banner Saga a Resident Evil Revolution 2. Na pódium prichádza Tim Schafer zo štúdia Double Fine a oznamuje Broken Age pre PS4 - vyjde spoločne s PC verziou. Na obrazovkách môžeme vidieť trailer na Grim Fandango Remastered, vydanie je naplánované pre PS4 a PS Vita na január 2015. Double Fine zakončuje oznámenia s potvrdením PS4 verzie hry Day of the Tentacle. Na pódium prichádza Shannon Studstill zo Santa Monica Stuidos a oznamuje Fat Princess Adventures pre PS4. Studstill vystriedal na pódiu Ru Weerasuriya zo štúdia Ready at Dawn a uvádza nové gameplay video spolu s trailerom z The Order: 1886.

Z The Order: 1886 prechádzame do mierumilovného sveta Tearaway Unfolded. Partia z Media Molecule nám ukazuje hrateľnú ukážku z tejto vylepšenej PS4 verzie hry. Na pódium prichádza Pete Samuels zo Super Massive Games a prezentuje horor Until Dawn s pôsobivou gameplay ukážkou. Samuelsa vystriedal Shinji Hashimoto zo Square Enix - oznamuje Final Fantasy VII exkluzívne pre PS4. Dátum vydania bol stanovený na jar 2015. Na pódium sa vracia Shawn Layden. Opäť spomína na 20. výročie PlayStation, ktoré doprevádza ďalšie spomienkové video - celé je pritom vytvorené v LittleBigPlanet. Hovorí, že ešte do konca PlayStation Experience zostávajú dve prezentácie. Na pódium prichádza Sean Murray z Hello Games, ktorý krátkym príhovorom uvedie nové video z No Man's Sky. Po ńom preberá miesto na pódium David Jaffe a odhaľuje multiplayerovú hru Drawn to Death v kreslenej grafike.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19929)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk