Skupina stojaca za útokom na Sony sa najnovšie vyhráža divákom filmu The Interview

Skupina Guardians of Peace varuje všetkých tých, ktorí sa rozhodnú ísť si pozrieť do kina film The Interview. Vraj si máme spomenúť na udalosti z 11. septembra 2001

pridal play3man 17.12.2014 o 12:11 pod hry
Skupina stojaca za útokom na Sony sa najnovšie vyhráža divákom filmu The Interview

HRY > NOVINKY >

Pomaly už neexistuje médium, ktoré by o nedávnom hacku Sony Pictures Entertainment neinformovalo. Zdrojom všetkých problémov, ktorým musí Sony v súčasnosti čeliť, je film The Interview. Jedná sa o akčnú komédiu, ktorá si robí značný posmech zo severokórejského diktátora Kim Jong-Una. Útok bol však pomerne rozsiahly a vyzerá to tak, že si odniesli veľké množstvo ešte nezverejneného materiálu o nových pripravovaných filmoch.

Každopádne, skupina Guardians of Peace, ktorá stála za vyššie spomenutým útokom a odhaduje sa, že má základ v Severnej Kórei, začala rozposielať ďalšie e-maily s vyhrážkami. No tentokrát sú mierené na samotných návštevníkov kín, ktorí sa rozhodnú ísť na tento film.

"Upozornenie: Dokážeme vám to v presne určenom čase na presne určených miestach, kde je film The Interview premietaný, vrátane premiéry. Aký horký osud postihnúť tých, ktorí hľadať zábavu v utrpení. Čoskoro celý svet uvidí, aký strašný film spravilo Sony Pictures Entertainment. Celý svet sa bude báť. Spomeňte si na 11. september 2001. Odporúčame vám zdržiavať sa mimo týchto miest v daný čas (ak je váš dom nablízku, radšej choďte preč). Čokoľvek príde počas nasledujúcich dní, je spôsobiť chamtivosťou Sony Pictures Entertainment. Celý svet odsúdi Sony"

Táto hrozba bola doručená spolu s ďalšou poštou, no tentokrát pre Sony Entertainment CEO, Michaela Lyntona. Je veľmi pravdepodobné, že tieto správy mohli byť rozposlané inými osobami alebo skupinami, s cieľom priživiť sa na najnovších únikoch a získať tak na seba pozornosť. Na druhú stranu, na vierohodnosti tomu moc nepridáva hlavne fakt, že všetky správy majú veľmi podobnú štylizáciu, s relatívne zlou gramatikou.

Update: Niektoré kiná po týchto vyhrážkach cúvli a film premietať nebudú.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk