Microsoft plánuje hráčom prinášať nové Halo hry ešte ďalších 30 rokov

Ak si myslíte, že Microsoft túto značku už čoskoro pustí k ľadu, mýlite sa. Nové Halo si pravdepodobne zahráme aj v roku 2037

pridal play3man 4.1.2015 o 9:32 pod hry
Microsoft plánuje hráčom prinášať nové Halo hry ešte ďalších 30 rokov

HRY > NOVINKY >

Značka Halo sa zrodila v roku 2001, kedy vyšiel prvý diel z tejto série - Halo: Combat Evolved, pre Xbox, neskôr pre Windows a naposledy aj pre Xbox One, ako súčasť Halo: The Master Chief Collection. Halo tak minulý rok oslávilo už svoje trináste narodeniny, čo je už na hernú sériu slušný vek. Každopádne, Halo sa ani v najbližších rokoch nechystá upadnúť do zabudnutia, kedže už tento rok vyjde ďalšie pokračovanie, ktoré je vyvíjané štúdiom 343 Industries - Halo 5: Guardians.

Ako však v rozhovore pre Bloomberg najnovšie odhalila generálna manažérka 343 Industries, Bonnie Ross, s Halo majú stále veľké plány. Ešte predtým ale spomenula, ako náročné bolo postaviť 343 Industries na nohy, aby dokázali pracovať so všetkým nasadením na novom Halo titule. Tento proces označila ako jednu z "najťažších vecí, ktorú kedy urobila". Ich hlavný cieľ bol pritom vytvoriť Halo s takými postavami, aby sa s nimi hráči dokázali stotožniť.

"Pre nás je skutočne dôležité získať mladé, ženské, talenty, pretože ony sú budúcnosť. Je dôležité mať ľudí, ktorí dokážu byť lídrami a pre ostatných môžu byť zároveň motiváciou."

Štúdio 343 Industries začalo vznikať v roku 2007, teda v čase, kedy malo Halo už šesť rokov. Ross dodala, že už vtedy si chcela byť istá tým, že budú schopní fungovať ešte ďalšie tri desaťročia. Server Gamespot sa rozhodol Ross kontaktovať, aby upresnila, čo týmito tromi-desaťročiami vlastne myslela - či išlo iba o fungovanie štúdia ako takého, alebo sa to týkalo čisto Halo série. Ross však potvrdila, že sa to vzťahovalo iba na Halo.

Ak teda prirátame tri desaťročia k roku 2007, vychádza nám, že by sme sa nových Halo hier mohli dočkať aj v roku 2037. Ak by ste sa náhodou obávali toho, že by sme v tom čase hrali napríklad Halo 18, tak Ross sa práve tomuto chce vyhnúť - chcela by vydávať viacej Halo hier, ktoré nemajú v názve číslovku, a išlo by teda o spin-offy. Halo sa ale nedávno prenieslo aj mimo herného biznisu, konkrétne do seriálovej podoby v Halo: Nightfall, pričom Microsoft už spolupracuje so Stevenom Spielbergom na televíznom seriály. Koniec koncov, vylúčená nie je ani filmová adaptácia.





Páči sa mi!






Xbox One

Vývoj: Microsoft / 343 Industries
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania: 27. október 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk