Piatok trinásteho ožije aj v novej videohre

Jason Voorhees bude už čoskoro opäť naháňať tínedžerov, no tentoraz aj vo videohre

pridal matus_ace 10.1.2015 o 8:11 pod hry
Piatok trinásteho ožije aj v novej videohre

HRY > NOVINKY >

Nesmrteľný vrah Jason Voorhees má už toho za sebou skutočne mnoho. Tínedžerov naháňal už toľko krát, až scenáristov jednoducho prestalo baviť vymýšľať dôvody na jeho zmŕtvychvstanie. A bude v tom pokračovať aj naďalej. V pláne je už trinásty film, dokonca aj seriálová verzia Jasonovho vyčíňania. Sean S. Cunningham, tvorca pôvodného filmu, navyše prezradil, že už nejakú dobu sa pracuje aj na novej hre. Jason sa tak na obrazovky hráčov vráti po vyše 25 rokoch.

Friday the 13th je tak prvou hrou od roku 1989 pre NES, v ktorej sa objaví obávaný psychopat s mačetou a hokejovou maskou. Umožní nám preskúmať hlbšie nie len Jasona, ale aj Camp Crystal Lake a celý príbeh série v interaktívnom prevedení. Cunningham dodáva, že pre hru majú pripravených niekoľko skvelých a sviežich nápadov, ktoré navyše poskytnú aj bohatú znovuhrateľnosť a pocit strachu, ktorý fanúšikovia série určite očakávajú. Hra bude čerpať nie len z príbehu filmovej série, ale využije aj elementy prichádzajúceho seriálu.

Aj keď Cunningham hru ohlásil len teraz, dočkať by sme sa jej mali na viacerých platformách už v októbri 2015, pričom podľa jeho slov na nej pracuje skúsené štúdio, ktoré sľubuje zážitok búrajúci hranice žánru. Presne na niečo také nedávno Sumo Digital hľadali nových ľudí. Oficiálne bude štúdio stojace za hrou známe až v najbližších týždňoch, no to nám nebráni v dohadoch. A podľa ďalších informácií je zrejmé, že výnimočne za touto licencovanou hrou nebudú stáť Telltale. Bude to totiž asymetrická akčná multiplayerovka, kde sa bude hrať na lovca a korisť. Ten lovec bude len veľmi ťažko zraniteľný a tie koristi budú mladé a bude ich veľa. Črtá sa tak niečo v štýle Evolve a podobných hier.

Piatok trinásteho ožije aj v novej videohre





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk