Profesionálny hráč StarCraftu bol suspendovaný z turnaja kvôli zdĺhavej hre

Steffen "Lillekanin" Hovmand si nebude môcť zahrať v prvej sezóne WCS 2015, kedže podvádzal a tým natiahol jednu hru v StarCrafte až na tri hodiny.

pridal play3man 15.1.2015 o 18:43 pod hry
Profesionálny hráč StarCraftu bol suspendovaný z turnaja kvôli zdĺhavej hre

HRY > NOVINKY >

Profesionálnych hráčov StarCraftu je veľké množstvo, pričom každý z nich má pri hraní trochu odlišnú taktiku. Stratégie sú dobré v tom, že si v nich hráči môžu zmerať svoje schopnosti bez kompromisov, no k víťazstvu nikdy nevedie len jedna cesta. Svoje o tom vie aj dánsky profesionálny hráč Steffen "Lillekanin" Hovmand, ktorý sa postavil súperovi z Fínska - Wenlei "ZhuGeLiang" Dai. Dánsky hráč si totiž zvolil taktiku "zdržovania", čím podstatne narušil celý priebeh súboja.

"Hovmand si zvolil taktiku zdržovania, využitím Ravenov a ich nákladovo efektívnej obrany. Navyše, automatické vežičky skombinoval s dronmi, vďaka čomu boli jeho ostatné jednotky, vrátane vežičiek, veľmi ťažké zničiť. Vlastne bez zdĺhavého súboja to bolo skoro nemožné. Dai tak postupoval touto stratégiou - pomaly ničil Hovmandove jednotky"

Po troch hodinách a dvadsiatich minútach to konečne začalo vyzerať pre Daia nádejne a Hovmand začal ustupovať. Takto to pokračovalo ešte ďalších päťdesiat minút, po ktorých už Hovmand celé toto naťahovanie vzdal - napísal: "SOM TERORISTA" a poslal všetky svoje zostávajúce jednotky proti plnej sile súpera. Po štvorhodinovej hre tak konečne nasledoval koniec. Každopádne, Hovmand bol ihneď po skončení diskvalifikovaný - a to nie len z tohto zápasu, ale aj z celej prvej sezóny WCS 2015. Dôvodov bolo pritom viac.

V prvom rade, Hovmand si počas súboja chodil pozerať Twitch a iné sociálne siete, kde videl, ako ľudia rozoberajú taktiku a stav jeho súpera. Toto je, pochopiteľne, proti pravidlám, takže to nemohlo zostať bez povšimnutia. No a určite mu príliš nepomohol ani ten komentár s "teroristom".





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17922)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk