STRAFE - krvavá strieľačka zo starej školy, ktorá sa pýši výborným trailerom

Celý projekt si však musí najskôr prejsť kampaňou na Kickstarteri

pridal play3man 21.1.2015 o 13:44 pod hry
STRAFE - krvavá strieľačka zo starej školy, ktorá sa pýši výborným trailerom

HRY > NOVINKY >

Kalifornské štúdio Pixel Titans dorazilo na Kickstarter s ich prvým projektom. Týmto projektom je STRAFE - old-school strieľačka z prvej osoby z deväťdesiatych rokov minulého storočia. Už z prvých záberov je jasné, že autori pri vytváraní hry rozhodne nešetria krvou. Tú tak budeme mať neustále na očiach ako jeden z hlavných "motorov" celej hry, spolu s veľmi chytľavou hrateľnosťou, rýchlym tempom a veľkým množstvom klasickej akcie. Aspoň teda toto nám vývojári z Pixel Titans sľubujú.

Očividne ale nechceli nechať nič na náhodu, kedže si k projektu na Kickstarteri pripravili skutočne pôsobivý trailer. Ten je rovnako v znamení deväťdesiatych rokov, no nechýba šialený scenár a, opäť, poriadna dávka krvi. STRAFE by mal ponúknuť prakticky nekonečné množstvo úrovní, kedže sú náhodné generované a tým pádom sa dostávate s každým spustením hry do iného prostredia. Táto bláznivá akcia bude navyše plne kompatibilná s VR zariadením Oculus Rift. Ako ste si už určite všimli, hlavne grafické spracovanie robí zo STRAFE tú pravú old-school strieľačku. No aj napriek tejto retro grafike si hra požičala niektoré moderné prvky tejto doby. Mimo podpory Oculusu sa tak autori chvália ultra vysokým rozlíšením a pomerom strán 16:9 - ten bude ale dostupný iba v 2D režime.

Aby celá hra nebola len o nezmyselných prestrelkách, STRAFE obsahuje aj príbeh. A teda rozhodne nejde o nič pozitívne - práve ste na vašej každoročnej misii, ktorá sa ale nečakane zvrtne. Ocitnete sa na dobrodružnej, no zároveň veľmi riskantnej ceste do ďalekého vesmíru. Táto cesta však (pochopiteľne) nedopadne dobre a zostávate stratený v temnom vesmíre.

Do konca kampane zostáva 29 dní, pričom z požadovaných 185 096 amerických dolárov sa zatiaľ podarilo vybrať niečo málo cez 20 000. Ak by sa kampaň dostala až do úspešného konca, vydanie je naplánované na začiatok budúceho roka. No ako autori sami hovoria, hru rozhodne nevydajú nedokončenú, takže je pravdepodobné, že by ešte mohlo prísť k odkladu, aby sa im tento záväzok podarilo splniť.





STRAFE - krvavá strieľačka zo starej školy, ktorá sa pýši výborným trailerom
Páči sa mi!






PC
PS4

Vývoj: Pixel Titans / Pixel Titans
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 9. máj 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19997)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk