Odhalený pôsobivý art z pripravovanej akcie Star Wars: Battlefront

Môžeme na ňom vidieť mesiac Endor, skupinu Stormtrooperov či robota AT-ST priamo v akcii

pridal play3man 30.1.2015 o 18:11 pod hry
Odhalený pôsobivý art z pripravovanej akcie Star Wars: Battlefront

HRY > NOVINKY >

EA si na E3 2014 pripravila z ich očakávanej hry Star Wars: Battlefront iba krátku ukážku na Frostbite Engine 3. Odvtedy o svojej hre prakticky mlčí a s novými informáciami sa von príliš nehrnie. IGN však dostalo do rúk jeden skutočne pôsobivý art, s ktorým sa mohlo aj podeliť. Na ňom môžeme vidieť dvojicu rebelov, rovnako pár Stormtrooperov, alebo v pozadí výbuch na mesiaci Endor. Ďalej môžeme vidieť už porazeného robota AT-ST (čo môže naznačovať, že zničené stroje zostanú na bojisku), no a za lesom je možné vidieť náznak dedín Ewokov.

Odhalený pôsobivý art z pripravovanej akcie Star Wars: Battlefront

Aj keď sa DICE snaží byť s informáciami o hre veľmi stručné, IGN zastihlo hlavného dizajnéra Star Wars Battlefront, Niklasa Fegraeusa, z ktorého dostali niekoľko detailov o hrateľnosti: "Rozlohy našich máp a herných módov ponúkajú veľké množstvo variácií. Dokonca sme sa rozhodli vytvoriť niektoré mapy špeciálne pre určité herné režimy, pričom to, čo z toho dostaneme, nie je len obrovská rozloha, ale aj hrateľnosť, ktorá hráčom umožní prežiť niektoré z ich najpamätnejších Star Wars súbojov". DICE používa pre dosiahnutie čo možno najlepšieho vizuálu technológiu zvanú photogrammetry, vďaka čomu môžu využívať skutočné fotografie a dosiahnuť tým veľké množstvo detailov.

"Možno najťažšia časť na vývoji tejto hry je splniť očakávania. Fanúšikovia Star Wars sú neskutočne zapálení pre toto univerzum. Každý z nás má vlastných favoritov, no s talentom, ktorý máme tu v DICE, s Frostbite technológiou a fantastickým pracovným vzťahom s LucasArts, verím, že prinesieme taký Star Wars zážitok, z ktorého budú fanúšikovia po celom svete nadšení. Dáme im šancu bojovať v bitkách na niektorých z najikonickejších miest v histórii tejto série"

EA plánuje odhaliť Star Wars: Battlefront už túto jar, tak na nejaké poriadne zábery už snáď nebudeme musieť dlho čakať: "Hru sme ukazovali niektorým našim partnerom a jednu vec, ktorú sme od nich počuli je tá, že nevyzerá ako ostatné strieľačky a "narodila" sa zo Star Wars. A to presne trafilo to, čo cítime v štúdiu, za čím ideme. Už sa nemôžem dočkať až budeme môcť na jar ukázať viac".





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (7)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20004)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk