Víťaz hry Curiosity nedostal časť odmien kvôli problémom s hrou Godus, Molyneux sa ospravedlňuje

Na štúdio 22Cans sa v posledných dňoch valia z každej strany negatívne ohlasy, ktoré teraz dopĺňa aj nepríjemná skúsenosť víťaza Curiosity

pridal play3man 12.2.2015 o 12:45 pod hry
Víťaz hry Curiosity nedostal časť odmien kvôli problémom s hrou Godus, Molyneux sa ospravedlňuje

HRY > NOVINKY >

Hra Curiosity bola v čase svojho vydania malým "fenoménom", kedže hlavným princípom celej hry bolo rozbiť kocku a dostať sa až k "pokladu", ktorý ukrýva vo svojom strede.  Hru mal na starosti Peter Molyneux a štúdio 22Cans, pričom víťazovi bola sľúbená výhra, ktorá mu zmení život. Týmto šťastlivcom sa stal Bryan Henderson, ktorý teda ako víťaz mal od štúdia sľúbený výlet do ich štúdia a mal sa stať "bohom" v ich pripravovanej hre Godus. To však nebolo všetko, kedže tou najzaujímavejšou "výhrou" mal byť 1% podiel na zisku z hry, počas jeho "panovania" v Godus ako "Boh Bohov".

Prvý zo sľubov bol splnený - on a jeho kamarát boli pozvaní do štúdia a 22Cans im zaplatilo všetky nutné výdaje. Každopádne, po návrate sa začali objavovať prvé problémy. V súčasnosti je to už celých 18 mesiacov od toho, čo boli do štúdia pozvaní, no dodnes sa zvyšných výhier nedočkal. Najhoršie na tom je, že komunikácia medzi ním a štúdiom bola zrazu na bode mrazu a ak sa už s nimi spojil, odpovede boli nejednoznačné: "Všetko, čo som chcel, bolo vedieť, kedy sa to stane. Jednoducho mi to nemohli povedať. Povedali iba, že sa to stane vtedy, keď hra bude dokončená. Musel som im najskôr napísať. Po mesiaci alebo dvoch by som im písal e-mail aj každý mesiac, a to iba kvôli tomu, že som očakával viacej komunikácie z ich strany. Nič také sa ale nedialo. Rok po tom, čo som vyhral, bolo písanie e-mailov takým rituálom. Každý mesiac, iba aby som získal nejaké informácie, či sa to niekam posunulo. Nakoniec žiadna komunikácia z ich strany neprebiehala, tak sa už ani ďalej snažiť nebudem".

Peter Molyneux však prišiel po nie-príliš pozitívnych informáciach o vývoji Godus s ďalším ospravedlnením: "Úplne a absolútne sa ospravedlňujem. Nie je to v poriadku a beriem si to na svoje plecia. Mali sme mať zabezpečenú riadnu komunikáciu. Oddnes na tom budeme pracovať. Bolo to na zozname, no problémom je, že veľmi ľahko môžete zabudnúť na veci, ktoré idú dlhší čas mimo vás a ste zaneprázdnení s vecami, ktoré sú na špičke tohto zoznamu. Je to nefér z našej strany. Mali sme ho informovať. Porozprávam sa s ním osobne".





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20106)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk