Star Wars Battlefront môže ponúknuť kampaň naprieč celou ságou a masívne multiplayerové boje

Nový Star Wars Battlefront príde už koncom tohto roka, no zatiaľ o hre nevieme takmer nič. Niektoré informácie však začali vychádzať na povrch

pridal matus_ace 12.2.2015 o 13:51 pod hry
Star Wars Battlefront môže ponúknuť kampaň naprieč celou ságou a masívne multiplayerové boje

HRY > NOVINKY >

Nový Star Wars Battlefront príde už koncom tohto roka, no zatiaľ o hre nevieme takmer nič, čo je rozhodne veľmi zaujímavá stratégia. V prípade EA dokonca úplne iná, akú by sme od nich čakali. Prakticky o hre vieme len také drobné útržky informácií a zopár nepotvrdených dohadov. A prakticky tie sa objavili aj teraz, no môže nás tešiť, že s nimi prišiel web Making Star Wars. A ten sa ukázal ako dôveryhodný v tejto oblasti už v prípade únikov informácii o Star Wars filmoch. Čo teda fanúšikovia z tejto stránky vypátrali?

Prekvapivo veľký dôraz sa kladie na príbehovú kampaň pre jedného hráča, ktorá vraj bude väčšia, ako je v súčasných hrách zvykom (pravdepodobne sa však pod pojmom "súčasné hry" predstavujú kampane Battlefieldu a CoD). Navyše bude ponúkať súboje a bitky naprieč celou Star Wars ságou a za obe strany, pričom najväčšia porcia príbehu sa bude odohrávať počas pôvodnej trilógie, no zažijeme aj časti z prequel trilógie (napríklad vesmírna bitka nad Coruscantom z Pomsty Sithov), zo Star Wars: The Clone Wars a čo je najzaujímavejšie, budú tu aj časti medzi epizódami VI a VII a posledná časť kampane sa bude odohrávať aj počas úvodu The Force Awakens.

Z už vydaných filmov by sme v kampani mali zažiť všetky bitky, ktoré by sme tam aj očakávali. Podľa toho sa tak môžeme tešiť na Hoth, Endor a ďalšie. Z obdobia pomedzi epizódy VI a VII však zažijeme len skutočne málo príbehu, keďže má Lucasfilm pre toto obdobie veľké plány (pravdepodobne standalone filmy). Posledná časť kampane zas nepredstaví veľa z príbehu, keďže hra vyjde ešte pred uvedením filmu. Hrať ale budeme za postavy, ktoré sa objavia vo filme a DICE mali prístup do Pinewood Studios, aby tam mohli získať čo najviac filmových materiálov pre hru. V časti hry v období po epizóde VI sa navyše objaví postava menom Tarkin.

Veľkosť multiplayerových súbojov by mala byť skutočne masívna a v umožní bojovať až 32 hráčom na každej strane. Dokonca by sme sa vraj mali dočkať aj súbojov s možnosťou boja vo vesmíre a pristátia na planéte, no len v niektorých režimoch. Najzaujímavejším prídavkom do multiplayerovej časti bude systém hrdinov. Počas vášho hrania budete zbierať body a keď sa vám podarí nazbierať určitý počet, vžijete sa do úlohy niektorého z hrdinov, čo sú známe, no hlavne silné postavy so schopnosťami, ktoré bežné postavy nemajú. Tento systém je však stále vo vývoji. Hra taktiež ponúkne hromadu nových lodí a vozidiel. Mapy pre multiplayer nám naznačuje checklist, v ktorom sa objavili názvy:

  • Hoth: EP5
  • Endor: EP6
  • Alderaan
  • Coruscant
  • Yavin: EP4
  • Tatooine: EP1
  • Tatooine; EP4
  • Tatooine: EP7 (teda púštna planéta z traileru k filmu mohol byť Tatooine)

A teraz to najhoršie. Podľa uniknutých informácií je DLC plán pre nový Battlefront "agresívny". Máme očakávať až 5 DLC balíkov, pričom každý z nich bude tematický a prvý vyjde ešte v roku 2015 (pravdepodobne s vydaním filmu). Prvé dva alebo tri balíčky budú obsahovať práve tému The Force Awakens. Niekoľko postáv z filmu síce bude súčasťou hry, no viaceré prídu až v DLC. Pri štarte budú v hre dostupné všetky postavy z traileru a nové modely X-Wingov a TIE stíhačov. Každé DLC by malo obsahovať aspoň 3 mapy, nových hrdinov a vozidlá/lode.

To všetko stále berte ako neoficiálne informácie, no vzhľadom na povahu zdroja je pravdepodobné, že budú pravdivé. A kým všetko ohľadne kampane a multiplayeru znie skutočne vynikajúco a fanúšikovia Star Wars pri čítaní určite vyskočili z kresla, plány s DLC rozhodne dokázali schladiť. Keďže je tento únik dosť masívny, EA asi s oficiálnymi informáciami už dlho otáľať nebude.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk