Xbox One interview s Arronom Greenbergom

The Inner Circle znovu usporiadalo rozsiahle interview, v ktorom teraz Arron Greenberg prezradil rôzne detaily noviniek, ktoré prichádzajú na Xbox One.

pridal saver 22.2.2015 o 11:37 pod hry
Xbox One interview s Arronom Greenbergom

HRY > NOVINKY >

The Inner Circle podcast znovu usporiadal rozsiahle interview ohľadom Xbox One, v ktorom teraz Arron Greenberg prezradil rôzne detaily ohľadom vývoja a pripravovaných vecí.

Zo zaujímavostí povedal, že pre neho je Halo 5 hra, ktorá má vďaka svojmu príbehu najbližšie k hraniu skutočného filmu . Dodáva, že hra je super inovatívna, hovorí, že 343 snívalo o tejto hre a inovujú až tak, že im vo vedení padajú sánky. Oni však teraz dostanú ťažku úlohu a to marketingovo to odprezentovať. Hovorí, že nebudú chýbať ani Halo 5 verzie konzoly a zaujímavé limitované edície.

Tým nekončí a chváli svojho šéfa Phila Spencera, ktorý bol ich šéfom už dlhú dobu, ale teraz keď dostal pod seba celú divíziu, mení na svoj obraz ich celý herný biznis. Vidí veci, ktoré ostatní nevedia, má talent, a hlavne sa o všetko skutočne stará o to čo robí.  K tomu dodáva, že v tíme majú aj Kena Lobba, ktorého označil ako Yodu videohier.

Hovorí, že ich cieľom je pomalý, ale rovnomerný posun vpred za jasným cieľom. Nečakajú, robia investície a vytvárajú najlepšie hry ako aj najlepšiu platformu pre hráčov. Videl už veci, ktoré majú naplánované do budúcnosti a sú podľa neho jedinečné. Microsoft najnovšie robí veľmi coolové veci a Windows 10 event ich ukázal.  Napríklad Hololens je technológia budúcnosti, ktorú prinášajú už teraz

Prešiel aj k E3, ktoré je podľa neho fantastická a šetria si na ňu veľa noviniek a prekvapení. Ak ste majiteľom Xboxu budete veľmi, veľmi, veľmi šťastný nad investíciou, ktorú ste spravili a ak ste nerozhodní dúfajú, že sa pozriete a to čo uvidíte vás motivuje ku kúpe Xboxu. K tomu majú rôzne nápady na to čo prinesú na E3 a plánujú na výstavu niečo čo doteraz nerobili. Bude to trochu iný prísup k E3.

Tiež potvrdzuje, že mali skutočne problematický prvý rok pri vydaní Xbox One.  Museli sa prebiť problémami, ale updaty, ktoré za celý rok spravili ich posunuli na oveľa lepšie miesto. Phil Spencer totiž má ako prioritu záujmy hráčov a to ako vo svojej hlave, tak aj v srdci. Majú ešte veľa práce, ale aj veľa dobrý hier, ktoré prichádzajú. Majú silné exkluzivity ale aj nové značky, o ktorých budú ešte hovoriť

Popritom potvrdil, že Phantom Dust je stále vo vývoji. Na začiatku týždňa sa totiž objavili informácie, že Microsoft skončil spoluprácu s Darkside Game Studios. Zatiaľ však nevieme, či presunul hru inde, alebo stále pokračujú vo vývoji titulu v pôvodnej firme.  Z iných titulov spomenul nový projekt Twisted Pixel, ktorý bude úplne iný ako ich ponuka doteraz.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19932)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk