Aj ďalšie sci-fi hry vzdajú poctu Leonardovi Nimoyovi

Množstvo vývojárov si chce uctiť pamiatku herca a režiséra Leonarda Nimoya, medzi nimi aj autori najväčších vesmírnych simulátorov

pridal matus_ace 3.3.2015 o 8:10 pod hry
Aj ďalšie sci-fi hry vzdajú poctu Leonardovi Nimoyovi

HRY > NOVINKY >

Smrť herca a režiséra Leonarda Nimoya zasiahla komunitu fanúšikov sci-fi. Práve tomuto žánru zasvätil poriadnu časť svojej kariéry a postava racionálneho pána Spocka je aj vďaka nemu nesmrteľná. Ovplyvnil celý žáner a aj mnohých, ktorí doň teraz prispievajú vlastnou tvorbou, či už sú to filmy, seriály, animáky alebo samozrejme aj hry. Každý z nich si ho chce nejako uctiť a Twitter kontá niektorých štúdií sa posledné dni venujú aj tejto téme. Včera sme vás informovali o tom, že po ňom bude pomenovaná vesmírna stanica obiehajúca planétu Vulkán. Teraz sa pridávajú ďalší.

Steve Ricossa, výkonný producent MMO Star Trek Online, na oficiálnych fórach hry predstavil plán štúdia Cryptic. Vyjadril úprimnú sústrasť rodine, priateľom a aj fanúšikom Nimoya. V mnohom ich inšpiroval a už 5. marca do hry pridajú pomník na jeho pamiatku. Do hry pribudne ako súčasť ich tradičnej týždennej údržby. V hre samotnej vyjadrilo úctu už asi 1000 hráčov a to na planéte Vulkán.

Samozrejme nebude chýbať ani ďalší simulačný gigant - Star Citizen. Community manager Ben Lesnick sa hneď vyjadril, že žiadna petícia nebude potrebná. Nimoy bol pre nich všetkých obrovskou inšpiráciou a to ako herec, tak aj ako človek. Teraz premýšľajú nad tou správnou cestou, ako by to mohli vyjadriť a uctiť si ho.

Dá sa očakávať, že touto trojicou to neskončí a v podobnom duchu sa budú niesť najbližšie týždne aj v mnohých ďalších sci-fi hrách, kde sa autori budú snažiť, aby pamiatka ikonického herca žila aj naďalej.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19918)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk