Zoznámte sa so špecialistami Rainbow Six Siege

Do taktických bojov si každý z nich prinesie svoju unikátnu hračku.

pridal roberto 31.3.2015 o 9:27 pod hry
Zoznámte sa so špecialistami Rainbow Six Siege

HRY > NOVINKY >

V Ubisoft Montreal sa naďalej maká na Rainbow Six Siege. Hru môžeme sucho zaradiť medzi taktické FPS-ky alebo povedať, že bude odlišná od všetkých súčasných veľkých strieľačiek. Namiesto rozľahlých otvorených bojísk s množstvom hráčov sa proti sebe postavia dva malé tímy a bojiskom bude uzavreté priestranstvo rodinného domčeka či paluba dopravného lietadla. V zničiteľnom prostredí sa proti sebe postavia teroristi a príslušníci špeciálnej policajnej jednotky. Autori sľubujú dôležitosť koordinácie tímu, prípravy, taktického postupu a plnej kontroly nad svojím charakterom. V bojoch sa nestretnú náhodne vyzbrojené tímy, špecialisti budú mať jedinečnú výstroj, a teda aj svoju úlohu v tíme a od hráčov sa teda požaduje, aby s každým z nich hrali trochu inak. Tu je prvých 10 z nich.

Útočníci:

Sledge

Ideálna voľba pre hráčov, ktorí si nerobia starosti s tichým postupom. Jeho špeciálnou pomôckou je veľké kladivo, s ktorým rýchlo narobí diery do stien, podlahy i barikády. To sa však nezaobíde od poriadneho rámusu.

Thermite

Rovnako ako Sledge, ani termite sa pri používaní svojej pomôcky nevyhne hluku. Jeho termitová nálož sa prehryzie aj cez najtvrdšie materiály, akoby boli iba z cukrovej vaty.

Ash

Ash je ideálna pre hráčov, ktorí aj v malých priestoroch uprednostňujú boj na väčšiu vzdialenosť bez hrozby fyzického kontaktu. Súčasťou jej výstroje je nástroj na ničenie zámkov, ktorý môže byť vystrelený aj z väčšej vzdialenosti.

Thatcher

Vďaka EMP granátom môže kedykoľvek vyradiť z činnosti všetku elektroniku, aj keď iba na krátky čas. Takýto granát použitý v správnu chvíľu môže rozhodnúť o úspechu a neúspechu celej akcie.

Twitch

Expertka na elektroniku so sebou do akcie nosí drona, ktorý dokáže nepriateľa zraniť elektrošokom a vyradiť nastražené pasce. Predovšetkým však tímu poskytne informácie o nepriateľovi a s nimi aj taktickú výhodu.

Zoznámte sa so špecialistami Rainbow Six Siege

Obrancovia:

Castle

Špecialista na opevňovanie priestorov, okná aj dvere zatarasuje barikádami z kevlaru. Tie vydržia 12 úderov nepriateľského tímu, pokým normálna barikáda vydrží iba 3. Útočiaci Sledge ich svojím kladivom rozbije na druhý pokus, ale aspoňže na seba celý tím hlasno upozorní už pri prvej rane.

Smoke

Smoke pracuje ako tichý zabijak. Svoju plynovú nálož môže odpáliť pekne z diaľky a zraniť tak každého v jej blízkosti. Strategicky umiestnená nálož odpálená vo chvíli nepriateľovho útoku môže zraniť celý útočiaci tím a rozbiť koordináciu jeho postupu.

Pulse

Jeho hračka dokáže "vidieť" útočníkov aj cez steny, vďaka čomu odhalí ich taktiku a postup a dodá svojmu tímu dôležité informácie. Neobmedzené použitie tejto hračky by dávalo obrancom príliš veľkú výhodu, takže sa už pracuje na jej vyvážení pomocou obmedzenia výdrže a dosahu.

Rook

Nikto nechodí do boja nahý (alebo aspoň nikto so zdravým rozumom), ale Rook je dobre chránený aj v porovnaní so svojimi spolubojovníkmi. Viac ochranných prvkov z neho síce neurobí terminátora, ale môžu byť rozhodujúcim rozdielom medzi životom a smrťou.

Mute

Podobne ako Thatcher, aj Mute vyraďuje z prevádzky všetku elektroniku v dosahu. Nerobí to však pomocou granátov ako jeho útočný náprotivok, ale pomocou rušičky. Výhodou rušičky je, že funguje až do svojho zničenia alebo do konca zápasu. Dobre umiestnená rušička je teda silným obranným nástrojom.

A to bolo iba prvých 10 špecialistov, ďalších 10 hodlá Ubisoft predstaviť ešte pred vydaním hry. Okrem nich ponúkne hráčom aj triedu Recruit. Regrút nemá žiadnu unikátnu hračku, ale zato dostane viac slobody pri výbere z bežnej výstroje. Príkladom jeho využitia je situácia, v ktorej tím potrebuje zakryť svoj postup a regrúta inštruuje, aby si so sebou zobral extra dymové a zábleskové granáty.

10 bojovníkov a mapy domu ukázaného na E3 a prepravného lietadla sa už skúšajú v uzavretom alfa-teste. Ak ste prihlásenie do neho zmeškali, môžete vyskúšať šťastie s prihláškou do uzavretého beta-testu. Pokým alfa-test prebieha iba na PC, beta-test bude otvorený aj majiteľom PS4 a Xbox One. Dátum vydania ešte nebol stanovený, ale Ubisoft by to chcel stihnúť ešte počas roka 2015.





Zoznámte sa so špecialistami Rainbow Six Siege  Zoznámte sa so špecialistami Rainbow Six Siege  Zoznámte sa so špecialistami Rainbow Six Siege
Zoznámte sa so špecialistami Rainbow Six Siege  Zoznámte sa so špecialistami Rainbow Six Siege  Zoznámte sa so špecialistami Rainbow Six Siege
Zoznámte sa so špecialistami Rainbow Six Siege  Zoznámte sa so špecialistami Rainbow Six Siege  Zoznámte sa so špecialistami Rainbow Six Siege
Zoznámte sa so špecialistami Rainbow Six Siege
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17913)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk