DEADLY DOZEN

DEADLY DOZEN

Dojmy

Ak by som mal Deadly Dozen charakterizovať v jedenej vete, napísal by som asi „Operation Flashpoint zasadení do bojov 2. svetovej vojny.“

Dostávate do rúk skupinu elitných zabijákov, komanto 12 smrticich mužov, ktorí boli cvičený na špeciálne misie v tyle nepriateľa. V hre prejdete množstvo misií po celej vojnovej európe a okolitých štátoch, pričom si však na každú misiu môžete zobrať len 4 ľudí a ozbrojiť si ich ako len chcete (od noža, cez pištol, protitankovú, dynamit atď..). Konkrétne sa jedná o 3d akčnú hru videnú buď z pohľadu prvej alebo tretej osoby, v ktorej je okrem akcie kladený dôraz aj na realizmus a verné stvárnenie bojových podmienok počas najsmutnejšej etapy v ľudskej histórii.

V hre vás veľmi príjemne prekvapí grafika, ktorá je jednoznačne lepšia ako v už spomínanom Flashpointe (aj keď v DD nie sú také rozľahlé exteriéry a tým pádom sa engine môže venovať iným veciam) a je veľmi bohatá na grafické efekty (svetlá, zmeny počasia, vlniaca sa tráva, kvalitné textúry), pomerne presné uniformy,množstvo zbrani a možnosť šoférovať rôzne „približovadlá“ (tanky, jeep-y, motorky). 

Naopak, určitým sklamaním je AI – hráči sa zasekávajú, navyše v hre nie je mapa (resp, mapa tam je, ale nie je na nej vidno naraz všetkých hráčov, ale iba toho aktívneho) a tak sa zatúlaný vojaci nedajú ľahko nájsť. Tiež je pomerne iritujúce, že členovia komanda a nepriateľský vojaci sa navzájom vidia skôr, než ich zbadá hráč. To sa môže na prvý pohľad javiť ako drobnosť, ale často sa stáva, že vojaci začnú strieľať po nepriateľoch, ktorých vôbec nie je vidno. Ale to sú už len detaily na ktoré v super atmosfére hry zabudnete

Celkovo si však myslím, že Deadly Dozen prináša viac plusov ako mínusov, navyše grafika je naozaj podarená. Hra má potenciál najmenej sa vyrovnať skvelému českému Flashpointu, alebo aspon prekonať už starší, ale stále dobrý Hidden and Dangerous.

Ak by niekoho zaujímali zbrane a motorové vozidlá použité v hre, nájde ich na http://www.n-fusion.com/intel_weapons.html resp. http://www.n-fusion.com/intel_vehicles.html.


Deadly Dozen
Deadly Dozen
Deadly Dozen


Deadly Dozen
Deadly Dozen
Deadly Dozen


Deadly Dozen
Deadly Dozen
Deadly Dozen



napísal je2ry 7.11.2001
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
DEADLY DOZEN


Deadly Dozen

+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Kodi (8)
Používate niekto KODI ? Potreboval by som pomôcť s...
|Steam deck - emulácia ps2 hier (2)
Čau. Hráva tu niekto PS2 hry na SD? Samozrejme poz...
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (21020)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk