GHOST MASTER

GHOST MASTER

Dojmy

Tycoonoviek nikdy nie je dosť témy na ne sa tiež nikdy nevyčerpajú. Najnovšie uvidíme titul Ghost Master, 3D managementovku duchov kde dostanete partiu duchov a pôjdete s nimi strašiť. Budete ich musieť takticky rozložiť po domoch a potom už len čakať ako sa situácia bude vyvíjať. S každým vystrašením získavate plazmatickú energiu podľa výšky ktorej duchovia môžu potom používať stále dokonalejšie a strašidelnejšie triky. Od jemných elektrických výbojov, cez rôzne zvukové efekty, mráz, hýbanie rôznymi vecami až po hranie sa s ľuďmi ako s bábkami, ohňové efekty a mnohé iné. Tieto sily budete môcť svojich duchov naučiť, respektíve im ich za vystrašenú energiu dokúpiť a tak sa postupne stávate stále silnejšími a strašnejšími. 

V každom dome ktorých navštívite máte určitú misiu, väčšinou ide o vystrašenie všetkých ľudí tak že z domu újdu, pričom čím lepší čas získate tým vyššie postúpite v rebríčku pánov duchov. Postupne sa misie sťažujú a pribúdajú nové prvky ako napríklad vyslobodenie  duchov,  alebo musíte donútiť objaviť obyvateľov skryté mŕtvoly, aby ich duše mohli kľudne odísť.  Väčšina domov má ešte aj svojich stálych duchov ktorý sú naviazaný na nejakú veci ako vysávať, nejaká hračka alebo posteľ. Týchto môžete počas vášho pôsobenia tiež používať a dodávať im energiu na ich strašenie.   Duchov musíte v dome pripájať na určité miesta, každý má svoje vlastné obľúbené a na iné nepôjde. Niektorý duch potrebuje elektrinu, iný vzduch, iný zem, niektorému stačí stolička a iný sa potrebuje pre strašenie dieťa.

Všetky postavy majú svoje parametre s ktorých je najdôležitejšia hranica teroru, kde keď dosiahne ich maximum postavy zdrhajú z domu preč a vy sa môžete venovať ďalším.  Ďalej je tu ešte Madness čiže šialenstvo, ktoré sa ťažšie zvyšuje ale ak to dokážete skôr ako postavu sterorizujete získate viac bodov. Nakoniec Belief, ktorý keď postave klesne na nulu skolabuje.

Postavy sa pohybujú po dome ako sa im chce, robia si svoje veci a keď začnete strašiť už väčšinou nevedia kam skôr, splašene behajú a rozmýšľajú kam sa schovať.  Do každej z postáv sa môžete prepnúť a sledovať jej pohyb po dome vlastnými očami, pritom počujete aj jej dych a tlkot srdca...

Grafika v hre je celkom pekná, plne v 3D, s ľahko ovládateľnou kamerou a celkovou prehľadnosťou. Vždy vidíte len jedno poschodie domu, ak chcete ďalšie prepnete naň. Kameru môžete ľubovoľne rotovať a aj približovať alebo vzďaľovať ako len chcete. Objekty sú celkom detailné a rôznorodé, podobne sú na tom aj postavy s množstvom animácií. Poteší aj voliteľný pohľad s pohľadu ľudí a takisto aj s pohľadu duchov.

Celkovo pekná hra, s ľahkým intuitívnym ovládaním a príjemným vzhľadom a množstvom zábavky. A keď k tomu ešte prirátate český preklad, bude to dosť zaujímavé.


Ghost Master
Ghost Master
Ghost Master

Ghost Master
Ghost Master
Ghost Master

Ghost Master
Ghost Master
Ghost Master


napísal saver 14.5.2003
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
GHOST MASTER


Ghost Master

+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ps4 dualshock poradte ako opra... (4)
Ahojte, moj novy dualshock cca 3 mesiace standardn...
|Poraďte dobré sci-fi (13)
Zdar nevie niekto poradiť dobrú Sci-fi knižnú séri...
|Problém s asus fa507nv a huawe... (7)
Dobrý deň, Na stránku chodím už dlhšie, no bez ...
|Predam msi 3070ti gaming x tri... (0)
https://pc.bazos.sk/inzerat/165541838/msi-rtx3070t...
|Procesor na notebooku - vysoké... (14)
Zdar mám tento procesor na notebooku: intel core i...
|Svet, ukrajina, vojny ... (22052)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk