RE-VOLT

RE-VOLT

8.7

Recenzia na PC verziu

Konečne začali vychádzať dobré a zábavné hry.. v poslednej dobe vyšiel Pong a Omikron a teraz toto... Revolt  super závody áut ale nie obyčajných áut, teraz dostanete do rúk dialkové ovládanie vyberiete si auto a snažíte si vyhrať.

Hra je postavená hlavne na zábave a na rýchlosti... a ostatné už záleží len na vás či dokážete rýchlo reagovať a dostanete vaše auto na dialkové ovládanie do cieľa prvé. Samozrejme auto musíte dostať cez kopu prekážiek, ostrých zákrut šmykľavých obkladačiek a hlavne ostatných áut ktoré chcú byť tiež prvé a nepoužívajú práve najférovejšie prístupy.

Re-volt
Re-volt
Re-volt

V hra je kope tratí asi zo 10, zo svojim autom prejdete celú ulicu okolo bloku, botanickú záhrady, toytanic, dostanete sa do múzea a skončíte na divokom západe. Samozrejme k prejdeniu máte aj viac áut... ktoré sa od seba líšia parametrami ako rýchlosť, váha, akcelerácia.. samozrejme na začiatku máte len základné modely a najlepšie sa mi páčili asi ľahké autá z rýchlou akceleráciou, lebo ľahké autá v zátačkach na šmykľavých obkladačkách (napr v múzeu) až tak nešmýka... zase aj ťažké majú svoju výhodu napr na hline alebo na ceste sa dajú dobre využit na vyblokovanie hocikoho.Grafika levelov v hre je super... super odrazy a dokonale prepracované detaily v miestnostiach veľmi pekne to pôsobí hlavne keď idete rýchlo :) Prepracovnané sú odrazy od obkladačiek od prisvitné sklá, zrkadlá a aj pekné výbuchy.

Keď si vyberáte trate vidíte pri nich aj dĺžku, ktorá sa pohybuje od 300 do 900 metrov... to je pre také auto na baterky aj dosť hlavne keď to má prejsť zo tri krát...  samozrejme nato aby ste boli prvý potrebujete viac cviku a pevné nervy :) lebo keď sa oproti vášmu autíčku z ničoho nič vyrúti kolkárska gula nebude vám všetko jedno... lebo z vašeho autíčka môže ostať len mastný fľak.

Re-volt
Re-volt
Re-volt

Ale v hre máte aj zbraňe.. samozrejme nie stále ale keď zoberiete na ceste taký blesk, doplní sa vám energia a máte zopár rán k dobru takže môžete zložiť svojich súperov..

Autá vám postupne pribúdajú.. najskôr máte len základné modely ale keď prejdete nejaké Turnaje a vyhráte vyhráte nové auto, sa mi to páči, lebo vždy pri výbere vidíte auto pekne zabalené v krabici a keď si ho vyberiete rozbalí sa vám :) Celkovo je áut 28,  postupne ako ste Amatér, Semi-Pro,  Pro a Advanced sa vám doplní minimálne 4-5 áut... a potom si už len vyberte ktoré sa k vám najviac hodí a chodte vyhrať.

Re-volt
Re-volt
Re-volt

Samozrejme okrem Turnaja je v hre aj voľný závod, alebo voľná jazda kde musíte pozbierať všetky blesky, ktoré sú často umiestnené na krkolomných miestach. Je tam aj možnosť multiplayer kde si môže viac hráčov zazávodiť spolu prípadne sa skúšať vzájomne zničiť.

Hra pôsobí veľmi dobre... teda nič zlého som na hre nenašiel teda až na zvuky mohli znieť trochu príjemnejšie ale aj tak dobre dopĺňajú atmosféru hry, z touto hrou sa určite vrátite späť do detstva a zahráte sa z takými autami aké ste nikde nemali :)  Všetko v hre pôsobí pekne realisticky, nárazy , umelé údery pri náraze do steny, kývanie sa antény.... je to cool hra

Re-volt


napísal saver 8.11.1999
Páči sa mi!
8.7
Používatelia
6.7
RE-VOLT


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Steam deck - emulácia ps2 hier (1)
Čau. Hráva tu niekto PS2 hry na SD? Samozrejme poz...
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20963)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk