LEMMINGS REVOLUTION

LEMMINGS REVOLUTION

8.9

Recenzia na PC verziu

Tak a vrátili sa, máme ich tu späť, malých sprostučkých zelenovlasých mužíčkov, ktorí sa súrne potrebujú dostať domov. Vy im v tom musíte pomôcť, vlastne vy ste ich jediná a posledná nádej. Pomôžte im a zachránte ich civilizáciu.

Lemmings Revolution
Lemmings Revolution
Lemmings Revolution

Asi pred 10timi rokmi sa objavili prvý lemmingsovia, boli maličký a  kockatý, ale bola s nimi sranda, vy ste ich vždy musetli bezpečne previesť levelmi od vchodu k východu pričom ste museli prebúrať niekľko stien, dávať pozor aby vám lemmingovia nepopadali niekam do  vody, alebo aby nespadli z veľkej výšky a pritom dávať pozor na čas, ktorý je tiež obmedzený. K dispozícii ste mali 10 druhov činností ktoré ste mohli ľubovolne prideliť hocijakému lemmingovi.
Činnosti boli
kopáč (kope krompáčom šikmo dole), 
hrabáč (vyhrabe dieru pod sebou a hrabe až kým môže), 
búrač (hrabe pred sebou)
stavač schodov (postavý schody pre ostatných lemmingov),
zastavovač (zastavý lemmingov aby nepadli niekam do vody),
padáčik (aby sa lemming nezabil keď padá z veľkej výšky)
bomber (lemming ktorému dáte bombu do piatich seknúnd vybuchne)
lozič  (vylezie aj po kolmých stenách)
a nakoniec tam bola aj atomovka, ktorá urýchly trápenie všetkým lemmingom, ale to používajte len v krajných prípadoch :)

tak a postupným kombinovaním všetkých týchto činností ste sa museli dostať až k východu z levelu. Pričom máte len obmedzený počet jednotlivých činností a niektoré nemáte vôbec... ale to už je pri každom leveli iné. 

Lemmings Revolution
Lemmings Revolution
Lemmings Revolution

Po prvých lemmingoch prišli druhý, potom prišlo špeciálne vinanočné vydanie ktoré bolo veľmi pekné. A potom prišli nový 3D lemmingovia,  vtedy ešte neboli 3D karty a hra nevyzerala vôbec pekne, a bolo to aj dosť neprehľadné... a teraz po niekoľkých rokoch to prišlo Lemmings Revolution, zatial najlepšie pokračovanie lemmingov

Lemmings Revolution je spravené v pseudo 3D, kde lemmingov vediete okolo okrúhleho valca ktorý je pekne 3D prevedený, a musíte ich doviesť od vchodu až k balónu ktorým potom odletia do nového levelu. v hre je okolo 100 levelov ale nemusíte ich prejsť všetky stačí vám prejsť cez levelovu mapu na druhý koniec trojuhloníka, ale nieje potrebné prechádzať všetky pri prejdení každého levelu sa vám sprístupnia dva nové a potom si jeden  vybereiete a môžete ho prejsť ak neviete vyberiete si iný.. celkom jednoduché a dobre spravené.

Lemmings Revolution
Lemmings Revolution
Lemmings Revolution

 Postupne prechádzate leveli, na začitaku ich máte ľahké, stačí iba niečo prebúrať a ste pri balóne no potom už musíte aj liezť, rýpať zastavovať atď.... neskôr sa stretnete aj z druhou rasou lemmingov ktorý majú uplne iné vlastnosti a dosť často sa táto rasa kombinuje z vašou a musíte dávať pozror aj na tých druhých. (filalový sa napríklad neutopia). Postupne stretnete aj kadejaké zariadenia ktoré  otáčajú gravitáciu a lemmingovia vám budú chodiť po strope, alebo Pinginou ktorý veľkými kladivami zabíjajú lemmingov....

kým toto všetko prejdete užijete si kopu zábavy a najlepšie je že hra sa ukladá takže hru môžete postupne prechádzať aj niekoľko týždňov.


napísal saver 10.5.2000
Páči sa mi!
8.9
Používatelia
5.2
LEMMINGS REVOLUTION


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19561)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk