BREAKOUT

BREAKOUT

8.7

Recenzia na PC verziu

Arkanoid, alebo Breakout, hra je známa pod veľa názvami všade v podstate odrážate lotičku a ničíte tehly ktoré sú nad vami... Atari firma, ktorá sa rozhodla všetky super klasiky modernizovať do 3D si teraz zobrala na mušku túto hru a vznikla z toho super zábava zo super grafikou.

 Už nečakajte nudné odrážanie loptičky ale 3D akciu podfarbenú príbehom, kde vám vašich kockáčových kamarátov niekto unesie a vy ich musíte postupne vyslobodiť. Vy ste nejaká pseudo postava ktorá vyzerá ako hranatý obdlžnik z očami :) s ním potom prechádzate 6 rôznych prostredí ako napr zámok, raketu, továreň atď.... v každej časti je zo 4-5 levelov ktoré musíte prejsť. Zvyčajne ide stále len o odrážanie loptičky proti nejakým krabiciam, alebo bubákom, alebo rozbitie nejakej steny aby ste mohli ísť ďalej... ale v medzileveloch stretnete aj medveďov, alebo vlkov ktorí vás budú naháňať a vy budete musieť utekať.

Nakonci každého levelu bude nejaký megabubák ktorý bude držať jedného z vašich priateľov, a budete ho musieť vyslobodiť. Na konci celej hry však čaká megagiga bubák ktorého keď zničíte (čo nieje také ťažké len stačí prísť na to ako) tak ste vyhrali a môžete ísť ešte raz :) Ale pozor v hre je kopa rôznych levelov z ktorých niektoré si vyžadúju rôozne prístupy niekde musíte rozmýšlať niekde mať veľké štastie a niekde ide len o postreh.

Breakout
Breakout
Breakout
Grafika ja v pohode, plná 3D podpora akcelerátorov, rôzne rozlíšenia a detaily ale v podstate grafika je nenáročná a mala by ísť aj na pomalších kartách a počítačoch... a samozrejme ide to aj v softwarovom móde.
Breakout
Breakout
Breakout
Zvuky sú tiež v pohode, búchanie pípane, skákanie a super je spravená reč kockáčov čo je iba také pípanie alebo šomranie alebo nejaká podobná kreposť....
Breakout
Celkovo je to super zábavná hra ktorá sa dá prejsť za pár hodín hrania, je určená pre všetky vekové kategórie a určite si ju zahráte radšej ako Diabla :)


napísal saver 19.10.2000
Páči sa mi!
8.7
Používatelia
4.5
BREAKOUT


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (3)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20406)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk