Aj Madonna sa vyjadrila!

pridal Nikky 29.3.2020 o 20:20
Aj Madonna sa vyjadrila!


...ku korone. Viem, viem, posledné týždne sme zahltení správami o víruse, úmrtiach a katastrofických scenároch. Svet si zaslúži trocha pozitivity a smiechu.

No a práve preto vám prinášam túto tetu, aj keď v jej slovách je určite štipka pravdy. Madonne (61) nikto nezazlieva pozíciu kráľovnej pop music, influencerky celých generácií, no posledné roky začína byť karikatúrou samej seba, vizuálne aj hudobne. Chápem, že starnúť v Hollywoode musí byť sakra ťažké, no asi treba vedieť vystihnúť moment, keď by sa na to človek už mal vysrať a užívať si zarobené prachy a dôchodok.

Madonne to však nehrozí a tak si ide ďalej svoje. A nech mi nikto nehovorí, že jej len drbe z karantény. Je rozdiel byť normálny pracujúci človek a tlačiť sa s rodinou v 2-izbovom byte a byť celebrita zavretá vo svojej luxusnej rezidencii so všetkými vymoženosťami.

Teraz trochu odveci otázka. Aj vy sa už tešíte ako po 2 mesiacoch karantény vylezú všetky tie influencerky z domu s odrastami na hlavách, polámanými nechtami a roztečenými ksichtami?! Alebo si myslíte, že majú niekoho kto im tie botoxy príde pichať priamo domov? Späť k Madonne.

V poslednej dobe sa nám rada prihovára z vane.

Pred pár dňami sa vyjadrila ku koronavírusu, že je to „úžasný ekvalizér“, teda v preklade, že postihuje všetkých bez rozdielu, bohatých aj chudobných, známych aj neznámych. To je celkom pravda, ale čo ma znepokojuje viac, je Madonnina lesklá a natiahnutá tvár na videu. No nič vychutnajte si to sami, ale upozornenie pre slabšie povahy- určite nezoomujte!!!


Kvalitný bizár v podaní Madonny

 


Teta si vo voľnom čase píše aj „Quarantine Diaries“, čo je vcelku dobrý nápad ako si udržať akú takú psychohygienu. V jej prípade je to asi ďalší výkrik ako upútať

 
 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You dont know what you got till its gone! 🌈. 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️ #quarantine #staysafe #becreative

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

 

Ďalšie videjko z jej domu, na ktorom sa objaví aj aktuálny zajačik. Ako som predpokladala, aj Madonna má doma domáce beauty štúdio na neustále naťahovanie ksichtu, predpokladám, že nejaký ten plastický chirurg u nej aj býva

 

Tak deti, želám vám príjemné prežitie karantény, nedajte sa nakaziť a dajte v komentoch vedieť čo doma porábate :)

 

Zdroje: dailymail.co.uk, Youtube.com, Instagram.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk