J.Lo odhaľuje v novom dokumente svoje terajšie „ja“

pridal NoName 13.4.2024 o 15:22
J.Lo odhaľuje v novom dokumente svoje terajšie „ja“


Aby sme šli poporiadku, tak ešte v roku 2002 vydala Jennifer Lopez (54) v poradí už svoj tretí štúdiový album s názvom „This is me... Then“, v ktorom inšpiráciu nabrala predovšetkým z čerstvej lásky vo vtedajšom vzťahu s Benom Affleckom (51) (oficiálne spolu chodili od júna 2002). Prvý raz sa stretli pri spoločnom natáčaní romantického (braku) filmu „Gigli“. J.Lo bola láskou natoľko unesená, že si Bena hneď obsadila aj do svojho klipu “Jenny from the Block“ a následne vzniká okolo nich obrovská mediálna hystéria.

Pár sa začal spoločne ukazovať na rôznych okázalých prestížnych večierkoch, kde bolo ich zaláskovanie natoľko presvedčivé, že sa v médiách začína črtať prvé označenie „Bennifer“ aka pár snov. Ošiaľ stúpol ešte viac pri 700- tisíc dolárovom ružovom prsteni (zdobiacom ruku J.Lo) a následným potvrdením zásnub (ktoré boli ako inak, viac než pompézne). Po raketovom lásky našliapnutom plynovom pedály, ale prichádza rok 2003 (v podobe brzdovej kvapaliny) a pár šokuje rozchodom. A to údajne len tri dni pred svadobným dňom. Nastávajú roky špekulácií ako aj dôvodov, či rozličných výpovedí, ktoré neskôr po určitej dobe ukončil samotný Ben. Ten sa úprimne vyznal, že v tom čase bol vynervovaný z veľkej mediálnej bubliny a taktiež, že priveľa pil. Ďalej prezradil, že bol to práve on, kto vzťah ukončil, pretože si vtedy uvedomil, že by nebol dobrým manželom akého si Jennifer zaslúži.

O niečo neskôr vyšla s pravdou von aj samotná speváčka:

Náš vzťah sa pod ťarchou mediálneho tlaku rozpadol. Stratili sme zmysel pre vzťah a potrebovali sa oddeliť, pretože sme nevedeli ako už ďalej pokračovať. Museli sme teda časom nájsť každý seba samého po svojom.

Po uplynutí takmer dvoch dekád ale prichádza apríl 2021 a Ben je prvý raz prichytený v spoločnosti svojej „starej lásky“. V rovnaký mesiac aj speváčka („odrazu“) ohlásila rozchod s vtedajším partnerom Alex Rodriguezom (48). Ben mal ale k návratu jednu podmienku, nechcel už viac byť toľko medializovaný, túžil po súkromí (čo mu v jeho urputných výrazoch tváre zachytených na fotkách veríme). Speváčka si ale ruch okolo seba vždy rada užívala. Staronový pár sa teda napriek všetkému vôbec nepoučil a opäť nastáva raketové vzplanutie v podobe zásnub a rok 2022 je rokom už pani Jennifer Lopez (Affleckovej).

A tak vďaka starej láske znovu povzbudená múzou prichádza J.Lo dňom 16. februára 2024 na trh hneď s troma projektami, a to v podobe hudobného albumu “This is me now”,  filmom “This is me... Now: A love story“, ktorý pozostáva zo sérii videoklipov k albumu a dokumentu celého procesu vzniku “The greatest love story never told“. Zatiaľ čo album 2002 bol zameraný na Jenny, ktorá keď je ovešaná drahými šperkami a žije v luxuse, je aj tak stále to „skromné dobré dievča z amerického Bronxu“, tak tento album sa nesie v duchu hľadania samej seba, ako aj tej pravej lásky (kde dopodrobna ukazuje svoj vzťah s Benom ako múzou projektu).

Je ale naša Dženy ozaj to dobré dievča zo skromných pomerov? Najnovší spomínaný dokument „The greatest love story never told“ (2024) je príbehom o tom, ako všetci v dobrej viere J.Lo radili, aby nerobila z ich obnovenej lásky predajný artikel. Dokonca samotný dokument mal už v jeho zrode toľko skeptikov, až sa ho tvrdohlavá speváčka rozhodla financovať nakoniec sama (20 miliónov dolárov). S týmto nápadom nebol ani Ben prvotne vôbec nadšený.

Reakcia Bena pri zistení, že v dokumente mieni odhaliť aj ich intímnu korešpondenciu (písali si neustále emaily aj keď boli vo vážnych vzťahoch), z ktorej dal nedávno pre ňu všetky správy vytlačiť do formy knihy ako dar.

 

<

 

 

Internetom sa preto valí výsmech aj kritika, že Lopezka nebrala vôbec ohľad na Bena a tiež jej v komentároch vyčítajú, že či už zabudla na príčinu ich rozpadu, ktorou bol práve mediálny tlak aj “ukazovanie sa“ verejnosti. A ako sa k tomu sama vyjadrila?

Nemôžete ma zastaviť, aby som robila hudbu, akú robím, a aby som písala slová, ktoré píšem. A on ma nechce zastaviť. Ale to neznamená, že mu je príjemné, že on je tou múzou.

Nezabúdame ani na jej „J.Lulu“ fázu (2023), kedy spropagovala svoje alkoholické miešané drinky “Delola“. Asi zabudla, že kedysi kecala o tom, ako alkohol nepodporuje už len kvôli partnerovi. Vôňa prachov je ale zrejme silnejšia inšpirácia ako láska v terajšom projekte.

Vyzerá to tak, že Ben je už oficiálne jej rukojemníkom a rezignovanou domestikovanou papučou. Nejde si nevšimnúť, ako mu na verejnosti do tváre vnútene facká svoje otravné bozky v snahe vytvorenia dojmu dokonalého vzťahu. Nie Dženy, nežerieme ti to... V celom svojom projekte sa vykecáva, aké to mala ťažké na ceste stať sa multimilionárkou a aj naďalej má. Potom ďalej pokračuje fňukaním, aký musí viesť náročný život a ako si len zaťažko našla cestu k sebeláske. Pritom celá jej kariéra, nie je ničím iným, len narcistickou srač.. prezentáciou vlastného ega.

 

Kto má čas strácať čas, tak nech sa páči, videoklipy a veľký chaos z poňatia mýtického zobrazenia celého ich príbehu.

 

V jeden okamih dokumentu vidíme, ako speváčka sedí bez makeupu a úprav s rozstrapatenými vlasmi, čo jej pripomína, že takto kedysi vyzerala vo svojom Bronxe ako malé dievča, ktorú zachytáva jej spomienková pieseň “Jenny z bloku“... toto odpálilo iba ďalšiu vlnu kritiky pre jej neúspešný pokus dokazovania si pokory. Toľko opomínaný chudobný blok a ani raz neurobila nič preto, aby komunite napríklad finančne prilepšila.

 

Spomínaná scéna

<

 

Po negatívnych hodnoteniach chcela stratené peniaze v projekte dohnať vyhlásením koncertnej šnúry, no lístky boli tak (priam smiešne) predražené, že musela nakoniec niektoré koncerty predčasne úplne zrušiť.

<

 

 

J.Lo mysliac si, že ju v jej preslávenej chudobnej štvrti niekto z tamojších pozná.

<

 

Téma “Bronx” je už vďačným terčíkom

<

 

 

Naša „Dženy z bloku“ nemá ani ďaleké hranice, pretože všetko mimo ”šoubiz” sú pre ňu už len “niktoši”. Hovorí sa, že jej imidž je iba marketingová maska, pod ktorou ukrýva pohŕdavé chovanie plné nadštandardných až priam neľudských požiadaviek. Svojich asistentov vníma ako vlastných otrokov bez väčšieho existenčného významu. Hovorí sa, že má privysoké nároky, pri ktorých počas plnenia všetkých požiadaviek často personál nemá čas ani len na svoj obed.

Má dokonca aj ľudí na odpľutie žuvačiek priamo do ich rúk.

 

Žuvačka video

<

 

Tieto vyjadrenia, ohľadom jej manierov, potvrdil aj zdroj Daily Star z (nie tak dávnej) kauzy, kedy počas priebehu výstavby jej vtedajšieho sídla v San Fernande si výsostne nárokovala u pracovníkov a dodávateľov zákaz akéhokoľvek priblíženia sa či kontaktu s ňou, vrátane toho očného (inak sa im postará o veľký problém). Sympoška, že?

Aby toho nebolo málo, tak na sociálnych sieťach začínajú reagovať aj ľudia vo svojich videách prostredníctvom tik toku, kde popisujú aké mali reálne skúsenosti so správaním sa s našou divou, ktorú mali možnosť počas ich vykonávaní práce (ako napríklad v gastronómii, hotelierstve a podobne) stretnúť.

Mnoho z výpovedí majú spoločné najmä to, že speváčka komunikuje len cez svojich (prítomných) asistentov, a to bez akejkoľvek snahy očného kontaktu s pracovníkmi (častokrát stojacimi v jej blízkosti). Správa sa jednoducho tak, akoby tam nestáli, ba dokonca ani neexistovali. V prípade požiadavky o autogram si naša Dženy nárokuje o okamžité výpovede daných pracovníkov (čo ak by ju zavesili na net bez tuningu ksichtu?).

Fanúšička popisuje stretnutie s J.Lo, tá sa na ňu ledva bez slov pozrela. Selfie bolo zakázané všetkým s vlastným telefónom, lebo ona mala svoje vlastné  svetlo a fotografa. Tiež sa jej ledva dotkla, čo si môžte na foto, ktorú ukazuje všimnúť:

 

<

 

Bývalá tanečnica Heather Morrisová (37) v podcaste “Just Stayin´with Justin Martindale“ prezradila, že kamaráti z jej blízkeho okruhu tanečníkov, sa raz objavili aj na castingu pre Jennifer. Po dlhom dni plnom driny prebiehajúceho konkurzu, tam následne J.Lo do miestnosti vošla so slovami:

Ľudia, veľká vďaka, že ste tak tvrdo makali! Ak tu je niekto znamenie panna, prosím nech zdvihne ruku!

Po tejto zvláštnej otázke sa niekoľko rúk následne zodvihlo a speváčka ich požiadala o odchod bez vysvetlenia. Nedala im po celodennej makačke ani fuka (vraj bývalý manžel Marc Anthony (55) s ktorým má deti je znamenie panna či je ale toto dôvodom sa doteraz nevie). Údajne vraj u nej hneď skončia aj tanečnice, ktoré sú pekné, nehovoriac, ak sú k tomu všetkému tiež latino.

Možnosť presvedčiť sa o tom mala aj letuška v lietadle, s ktorou hviezda letela. Celý incident popísala aj na stránke AirlineCrew.net. J.Lo na ňu mala požiadavku na dvojité espresso, no a na slušné odpovedanie danej stewardky, že túto kávu v ponuke nemajú, sa naša Dženy opustila a okamžite spustila škrekot s nadávkami. Vo výbuchu emócii nezabudla spomenúť, aké lacné má dokonca letuška topánky. Po všetkom tom luxuse má zrejme na svoje skromné začiatky už amnéziu.

Dobré skúsenosti s ňou nemajú ani luxusné reštaurácie. Naša Dženy je totiž veľká žgrloška! V jednom nemenovanom podniku v New Yorku mala večeru v celkovej sume 350 dolárov. Personál zverejnil, že ako tringelt im zanechala 1 dolár a 27 centov (v Amerike by mala výška sprepitného tvoriť aspoň 10 % z celkovej sumy). V roku 2006 na ňu bola dokonca podaná žaloba za výrazné meškanie platieb využívaní služieb súkromnou leteckou spoločnosťou Avjet Corp. Vo výške okolo 1 milióna.

Naša Dženy samu seba vraj považuje za najlepšiu speváčku ako aj herečku na svete. Odvážne vyhlásila, že je v speve lepšia ako taká Beyoncé (42).

 

Posúďte sami

<

 

 

Ak si náhodou niekto z vás všimol, prečo v niektorých songoch znie hlasovo inak, tak odpoveď je viac ako jednoduchá. Naša slušňáčka totiž roky okrádala vokály iným speváčkam a mala dokonca tú drzosť si ich ponechávať v piesňach.

Tak napríklad taký song “If you had my love” jej pomohol , , ukradnúť” vtedajší pichač Puff Diddy (54). Pôvodne tento song napísal Rodney Jerkins aka Darkchild (v 90. rokoch známy pisateľ úspešných songov) pre Ashanti (43) pod názvom ”If I gave love”. Spomínaná speváčka už bola tesne pred vydaním skladby, no tu zakročil Diddy a hneď pýtal, či by rovnakú pieseň napísal  Jerkins aj pre J.Lo. Technicky ten song čmajzli a ponechala si tam aj jej originálne vokály. Melódiu i texty nakradla aj speváčkam Natashi (31) či Amerie (44).

Viac k vyjadreniu samotnej speváčky Ashanti k celému incidentu v nasledujúcom videu:

 

Vyjadrenie Natashi Ramos

<

 

 

Malé ukážky šikovnej krádeži vokálov a piesní:

Počas svojej (už vyše 30 ročnej) kariéry si aj narobila pre svoje nelichotivé vyjadrenia na účet niektorých celebrít  hneď niekoľko nepriateľov.

Napríklad jeden poskytnutý rozhovor s J.Lo zaklincoval dobré vzťahy so speváčkou Madonnou (65).

Povedala o nej nasledovné: „Či si myslím, že je dobrou speváčkou? Áno. Či je ale dobrou herečkou? Nie.

Následne dodala: „Herectvo je to, čím sa profesionálne zaoberám, takže len ťažko akceptujem osoby, ktorým sa len zdá, že vedia hrať. Vtedy si pomyslím, Hej! Nepľuj mi na moje remeslo.

Výhrady mala aj voči herečke Cameron Diaz (51), ktorú nazvala len “modelkou“, ktorá mala šťastie a veľa možností. Či aj k herečke Gwyneth Paltrow (51) s názorom: „Povedzte mi, v čom hrala? Nepamätám si žiadny titul, viac som počula o jej romániku s Bradom Pittom (60) než o jej filmoch.“ Dodávame, že rok po jej vyjadrení spomínaná Gwyneth získala Oscara.

Taká Rihanna (36) ju nazvala „zradkyňou“, pretože len chvíľu potom, čo ukončila krátky románik so spevákom Drakeom (37) už mala JLo na nete víťazoslávne vystavené selfíčko v jeho náručí. Nečudo, že sa vychvaľovala poistkou svojej ritnice, stala sa totižto podnájmom celebritných vtákov ohnivákov (už v nej prespalo veru solídne číslo zvučných mien Holywoodu). No blízky zdroj portálu Page Six prezradil, že sa jednalo len o veľmi dobre hrané PR, aby sa obaja spropagovali.

Redakcia pikošiek jej preto za všetky priestupky udeľuje pokutu, v podobe novej umeleckej prezývky:

J.Lo odhaľuje v novom dokumente svoje terajšie „ja“

 

Bude Ben jej poslednou stanicou lásky? Alebo si len užije pobyt v „podnájme“?

J.Lo odhaľuje v novom dokumente svoje terajšie „ja“

J.Lo a jej „Delulu“. Argumentom na tento nápad bol, že si treba vlastne užívať život.

J.Lo odhaľuje v novom dokumente svoje terajšie „ja“

 

A čo na radosť zo života Ben?

<

 

Holubienky predtým

J.Lo odhaľuje v novom dokumente svoje terajšie „ja“

 

J.Lo odhaľuje v novom dokumente svoje terajšie „ja“

J.Lo odhaľuje v novom dokumente svoje terajšie „ja“

 

J.Lo odhaľuje v novom dokumente svoje terajšie „ja“

 

J.Lo odhaľuje v novom dokumente svoje terajšie „ja“

A teraz

J.Lo odhaľuje v novom dokumente svoje terajšie „ja“

 

J.Lo odhaľuje v novom dokumente svoje terajšie „ja“

 

Snáď Ben zvládne všetky maniere vyvolenej a nebude to musieť riešiť takto

 

Zdroje: TMZ.com, Thethreedrinkers.com, Latimes.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk