Nový album!

pridal NoName 26.4.2024 o 5:37
Nový album!


V piatok 19. apríla vydala Taylor Swirt (34) nový album “The Tortured Poets Department“ a asi nebude prekvapením, že v priebehu 24 hodín na platforme Spotify získal ihneď vysoké čísla v počte prehratí.

V jednej z piesní si Taylor nonšalantne kopla aj do Kim Kardashian (43) v songu “thanK you aIMee“, ktorá predstavuje tak trochu pomstu pre Kim za všetku neslávnu spoločnú minulosť. Ako si môžete všimnúť, písmená v názve zobrazujú meno Kim. Čerešničkou sporu je, že iba pár dní po vydaní albumu a opomenutého songu, Kim čong un stratila na svojom instagrame 100 000 sledovateľov. Vyplýva z toho iba jediná vec, Taylor ešte Kim rozhodne neodpustila a stále je medzi nimi “zlá krv“.

Fanúšikovia speváčky poukazujú aj na jej nový singel “Cassandra“, ktorý je plný odkazov na hady, ktorý je vraj tiež narážkou na Kim a jej bývalého manžela.

Údajne si speváčka kopla v nových piesňach aj do svojich ex  Joe Alwyna (33) či Matty Healyho (35).

A ako reaguje na celú situáciu Kim? Tá len mávla rukou a nechápe, prečo vyťahuje niekto niekoľko rokov starú drámu.

Tu je rekapitulácia 15 rokov starej (zbytočnej?) drámy.

V roku 2009 Kanye (Ye-bo) West (46) na odovzdávaní cien MTV Video Music Awards, kde zvíťazila Taylor (34) vyskočil na pódium (čo bolo nečakané pre všetkých), schmatol jej mikrofón (ani nestihla nič povedať) a povedal, že ju potom pokojne nechá dohovoriť, ale cenu si zaslúžila jedine Beyoncé (42). Po tomto totálnom dne, ktoré charakterovo preukázal, zostala Swiftka úplne hotová a len dotackala ako tak ďakovnú reč.

Údajne v roku 2015 došlo k uzmiereniu oboch strán, no prichádza rok 2016 a videoklip k piesni “Famous“, kde v slovách ju veru riadne dehonestuje (a vo videoklipe sa nachádza vzhľadovo veľmi podobná žena, zobrazená nahá), do sporu sa už pripája aj samotná Kim (43). West jej tam vyčíta, že sa stala slávnou len vďaka nemu. Vraj ju telefonicky o obsahu textu informoval a ona súhlasila. Mal to ako nahrávku (ktorú zverejnila aj Kim na snapchate), ale dnes je už známe, že bola nepravdivá.

Taylor si to ale nenechala, a reakcia prišla rýchlo v podobe ďakovnej reči, pri odovzdávaní cien Grammy, kde poznamenala, že chce všetkým mladým ženám poďakovať, pretože počas ich cesty za ich snom stretnú mnoho ľudí, ktorí im budú chcieť ich úspech ukradnúť (vyhrala vtedy hlavnú cenu za naj album roka).

Po dlhej prestávke vydáva album v roku 2017 so songom “Look what you made me do“ s pomstychtivým textom voči celej histórii hádok s Kanyem aj Kim.

Začiatok roka 2019 Kim vyhlasuje, že je spor ukončený, no Taylor tvrdí, že neexistuje žiadne ospravedlnenie. Kim totižto v relácii  Andyho Cohena (55) povedala, že všetci sa pohli proste ďalej. Krátko na to, sa ale Swift objavila na titulke magazínu Elle tvrdiac, že pár sa jej musí ešte ospravedlniť.

 

Nový song “thanK you aIMee“

 

Karčiho song Famous si musíte pustiť na youtube

 

Taylor Swift (34) vs Kim Kardashian (43)

Nový album!

Kanyeho trápny, (ale že ozaj) trápny výstup z roku 2009 na 2009 MTV Video Music Awards

Nový album!

 

Chvíľu to teda vyzeralo, že je „zlá krv“ zažehnaná

Nový album!

Ale... Taylor sa hlási o slovo a toho myšlienkou je, že veru nezabúda...

Nový album!

 

Nový album!

 

Kimiké je ale za vodou (aspoň tvrdí) s bonusom novej sánky

Nový album!

 

Nový album!

Zrejme budeme svedkami sporu, ktorý tak skoro neskončí, teda aspoň podľa slov v nových piesňach od Taylor.

Nový album!

 

Nový album!

Nový album!

 

Snáď raz príde k uzmierneniu

Nový album!

 

Zdroje: Dailymail.co.uk, Rollingstone.com, Buzzfeed.com, Imgflip.com, Pagesix.com, Time.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk