Čistky v Holywoode? A vraj sú na rade ďalší!

pridal NoName 6.4.2024 o 12:04
Čistky v Holywoode? A vraj sú na rade ďalší!


Vraj rok 2024, je rokom draka a zároveň pravdy. V poslednom čase to ozaj vyzerá tak, že na tom niečo bude. Nech sa páči, zoberte si pukance, bude dráma.

Ak náhodou niekto nevie, tak Sean John Combs (54) alias Puff Daddy či P Diddy je americkým raperom a hudobným producentom (Bad Boys Records, Uptown Records, Interscope Records a pod.), ktorý vlastní cez 11 hudobných vydavateľstiev. Okrem toho sa venuje tiež filmovej produkcii či televíznym  programom.

Kariéra spolu s podnikaním ho priviedla k statusu jedného z najvplyvnejších a najbohatších hudobných umelcov. Výška jeho majetku sa odhaduje na stovky miliónov dolárov a taktiež je pravidelne zaraďovaný v rebríčkoch najbohatších celebrít. Nie je teda prekvapením, že jeho vplyv, tak prispel k rozvoju rapovej hudby či štýlu R&B. Vďaka tomu mohol spolupracovať s najväčšími hviezdami, ale mnohým aj “pomohol“ s rozbiehaním kariéry. P Diddy získal status hudobného magnáta, no neslávne známejší je hlavne vďaka svojim “excentrickým“ párty, o ktorých sa medzi celebritami dlho šepkalo, pre ich znepokojujúci priebeh. V posledných mesiacoch čelí Diďo veľkým žalobám. Okrem toho sa pošuškáva, že (nepohrdne čoko-venčekom) je inak orientovaný. Isté jazyky taktiež hovoria, že dal zavraždiť niekoľko ľudí, vrátane svojho najlepšieho kamaráta Notoriousa B.I.G. ako aj Tupaca a je toho ešte oveľa viac.

V novembri 2023 podala R&B speváčka a zároveň ex partnerka speváka Cassandra Ventura aka Cassie (37) žalobu za sexuálne zneužívanie, no taktiež v nej bolo uvedené, že hviezda obchoduje s ľuďmi. Údajne po dobu desať rokov (oficiálne vraj boli spolu v rokoch 2007-2018), kedy tvorili pár, ju fyzicky zneužíval, pričom ju aj nútil k sexuálnemu otroctvu. To napríklad aj zahŕňalo mať styk s pánskym eskortom, počas ktorého si celý priebeh diania nahrával a popritom si to aj “vychutnával“ z hľadiska diváka. Tvrdila tiež, že si nad ňou a jej životom prebral postupom času úplnú kontrolu. Neustále ju vraj dopoval drogami a inými omamnými látkami, čo viedlo k životnému štýlu “mimo svojho vedomia“. Zahŕňalo to aj vyhrážky (ak odmietala) ako aj fyzické násilie. Diddy sa ale s bývalou partnerkou rýchlo v priebehu jedného dňa od podania žaloby mimosúdne vyrovnal. Čo ale nečakal, bolo, že vďaka nej sa spustí obrovská  lavína žalôb ďalších dotknutých obetí.

Po nekrátkom čase prichádza ďalší súdny spor, ktorý s ním viedla istá Jane Doeová. Tá tvrdila, že ju v čase, kedy mala 17 rokov Diddy pozval do svojho nahrávacieho štúdia v NYC, kde ju údajne nalieval alkoholom a následne úmyselne zdrogoval. Neskôr na to, tam bola skupinovo znásilnená spevákom, ako aj jeho priateľmi. Tvrdila, že k celému incidentu došlo v roku 2003, kde sa stal spevák vo chvíli, keď sa nachádzali v nahrávacom štúdiu agresívny a mal ju fyzicky napadnúť a dusiť až kým nestratila nakrátko vedomie. Spevák to vehementne poprel.

No vzápätí prichádza súdny spor od ďalšej ženy menom Joi Dickerson-Neal, ktorá obvinila rapera z toho, že ju omámil a znásilnil, keď bola študentkou na Syracuse University v roku 1991, podľa súdnych dokumentov PEOPLE. Diddy to popiera a hovorí, že táto žaloba „na poslednú chvíľu“ je vymyslená a nedôveryhodná. Zastupujúci právnici Dickerson-Nealovej ale neústupne tvrdia, že sa stala obeťou, pretože spevák celý akt dokonca nahrával a následne posielal svojim celebritným kolegom.

V súvislosti so žalobou podanou na inkriminovaného speváka z 26. februára, sa objavilo aj meno princa Harryho! Figuroval v súdnych spisoch 70 stranovej žaloby od producenta Rodneyho Jonesa a zároveň už bývalého kamaráta P Diddyho, ktorý chce od neho vysúdiť 30 miliónov amerických dolárov. Tento spis obsahuje množstvo dopodrobna popísaných obvinení, vrátane obchodovania s ľuďmi a sexuálneho zneužívania. Okrem toho, tam uvádza aj mená “spolupracovníkov”, ktorí vraj z toho tiež profitovali a medzi nimi je aj princ Harry (39). Nikde sa však neuvádza, že by bol niekedy účastníkom na jeho divošských večierkoch. S princom Harrym a bratom Williamom (41) sa mal spevák stretnúť pri benefičnom koncerte na počesť ich matky Diany z roku 2007, kde sa P Diddy niekoľkokrát do médií vyjadroval neskrývajúc nadšenie z predstavy, aké by to bolo preňho úžasné si zažiť aspoň jednu party spolu s princom Harrym. Či sa však títo niekedy ešte stretli nie je známe, no účasť jeho mena v dlhom žalobnom zozname Harryho rozhodne nepoteší.

Ďalej Rodney uviedol, že počas práce na raperovom albume “The Love Album: Off the Grid“, bol údajne často od Diddyho sexuálne obťažovaný, omámený a ohrozovaný. Vraj ho nútil pozerať sa, ako sa sprchuje a taktiež bol rád často v jeho prítomnosti obnažený. Okrem toho, sa mu údajne mal aj dotýkať intímnych partií (hlavne jeho „čokošky“) a nútiť k sexuálnym praktikám. Rodney tvrdí, že má fotky a videá, ktoré dokazujú, že je predátorom. Vraj mu Diddy ukazoval videá a fotky iných holywoodskych umelcov (zo „sausage“ party), ako sa klátia s vysvetlením, že je to v hudobnej brandži absolútne samozrejmá a “normálna“ vec.

Na scénu ale prichádza aj 50 Cent (48), ktorý tvrdí, že chystá o Diďovi dokument (prostredníctvom G-Unit films), pričom výťažok z tržby chce venovať všetkým jeho sexuálnym obetiam. Odkedy vyšli na povrch obvinenia, 50 Cent zdieľal množstvo príspevkov na sociálnych sietiach, kde hviezdu často a rád trolloval. Či sa pripravovaný dokument dostane aj na naše obrazovky sa asi dozvieme iba časom.

Video, kde 50 Cent hovorí aj potencionálne mená, s ktorými mal Diddy údajne nakladať uhorkový kompót

 

Veľký prievan ale najnovšie nastal v pondelok 25. marca 2024, kedy boli vykonané razie v jeho dvoch domoch (v Miami a Los Angeles), v rámci federálneho vyšetrovania zo sexuálneho zneužívania a obchodovania. Z domu LA boli zachytení federálni agenti s možnou dôkazovou elektronikou a krabicami v rukách, no a popri tom, je zároveň z fotiek vidieť, že bolo zadržaných niekoľko zamestnancov, vrátane detí P Diddyho (údajne, aby nemohli stihnúť “poskrývať“ dôkazový materiál a nie za účelom väzby).

Medzitým stihol Diďo, napriek starému teplému rozďobanému zadku, ešte v ten deň ráno uletieť na karibské ostrovy (pretože sú známe údaje o letoch, no oficiálne zatiaľ nebolo potvrdené, či sa tam teraz naozaj Diddy osobne nachádza). Vyšetrovanie je taktiež zamerané aj na nelegálne obchodovanie a distribúciu narkotík a strelných zbraní.

Po veľkých raziách v oboch domoch a všetkých závažných obvineniach, sa začína opätovne spomínať na stretnutie s vtedy ešte len 15-ročným Justinom Bieberom (30). Ľudia sa na ich video začali teraz pozerať úplne „inak“. Uprostred vyšetrovania sa teda znovuotvorilo spomínané video z Bieberovho kanála, v ktorom Diddy hovorí o tom, že strávil “48 hodín“ so spevákom “Baby“. Video začína tým, že spevák ukazuje malému Justinovi svoje Lamborghini a sľubuje mu jazdu v ňom, až bude mať 16 rokov. Ďalej Diddy hovorí:

Prežívame chvíle svojho života, napríklad to, kde sa stretávame a čo robíme, nemôžeme prezradiť. Ale určite je to sen každého 15-ročného chlapca.“ Ďalej tvrdí, že ho “dostal“ do starostlivosti, lebo ho “našiel“  na jeho youtube  videách z roku 2009 Usher (45)

Ak niekto nevedel, tak Diddy Usherovi nahral jeho prvý album a bol taktiež jeho zástupcom. P Diddy ešte k Bieberovi vo videu dodáva: „Nasledujúcich 48 hodín bude so mnou a ideme naplno!“ V tom Justin zahlási: „Poďme po nejaké dievčatá!“ Na čo raper zhodnotí: „Človek, podľa môjho srdca! To je to, o čom hovorím!

 

Podľa posledných informácii rozhovoru matky Justina Biebera z roku 2023 tvrdila, že Justin neudržiava blízky kontakt s P Diddym. Prezradila tiež, že mal na neho zlý vplyv a snažil sa ho dotlačiť k životnému štýlu plného nekonečných párty večierkov a omamných látok.

 

Žeby možné vyjadrenie zničeného Justina Bierbera (30) piesňou?

<

 

Nejde opomenúť ani príbeh začiatkov speváka Ushera. Ten bol vo svojich 14 rokoch “objavený“ P Diddym, ktorý s ním následne podpísal zmluvu s jeho nahrávacou spoločnosťou. Usher však priznal v rozhovore s Oprah Winfrey (70) z roku 2012, že bol pri ňom vystavený niekoľkým znepokojujúcim situáciám, kedy ho Diddy už v tak mladom veku vystavoval drogám a viedol na sexuálne večierky. Tvrdil tiež, že bol pod obrovským nátlakom a na takýto životný štýl nebol vôbec mentálne ani psychicky pripravený. Uviedol, že mnoho zo svojich vtedajších rozhodnutí už dnes ľutuje. Povedal, že v tom čase mu P Diddy rozhodne nebol dobrým mentorom a ani vzorom.

Budú obvinenia natoľko silné, že sa Usher s Bieberom rozhodnú rozpovedať celý príbeh? Predsa len, kto s čistým svedomím utečie aj so svojim teplým zadkom pár hodín pred nájazdom polície? Aj keď zároveň mi nedá neopýtať sa vás diskutujúcich pikoškárov, či by pre neho predsalen nebol sen skončiť v base a mať v nej pravidelne „mydlovú show“? A budú sa v základoch otriasať aj ďalšie (dosiaľ romantizované) celebritky? Pošuškáva sa hlavne meno Beyoncé (42)Jay-Z (54).

Čistky v Holywoode? A vraj sú na rade ďalší!

 

A ako na celú „kauzičku“ reaguje náš Diďo?

Čistky v Holywoode? A vraj sú na rade ďalší!

Samozrejme, že zapiera. Všetko sú to vraj vehementné klamstvá a poza svoj chrbát pchá do úst peniaze každému, kto sa ich snaží čo i len pootvoriť. Zraziť k zemi „obyčajne“ žijúcich ľudí magnáta takéhoto kalibru bude podľa všetkého ešte dlhá cesta.

 

Federálni agenti zachytení odnášajúc zhabané potencionálne dôkazy.

Čistky v Holywoode? A vraj sú na rade ďalší!

 

Čistky v Holywoode? A vraj sú na rade ďalší!

Zamestnanci v putách.

Čistky v Holywoode? A vraj sú na rade ďalší!

 

Rovnako tak v putách deti P Diddyho.

Čistky v Holywoode? A vraj sú na rade ďalší!

 

Čistky v Holywoode? A vraj sú na rade ďalší!

Ozbrojené komando v akcii.

Čistky v Holywoode? A vraj sú na rade ďalší!

 

P Diddy vs 50 Cent

Čistky v Holywoode? A vraj sú na rade ďalší!

 

Benefičný koncert z roku 2007 a spomínané inkriminované stretnutie s modrou krvou.

Čistky v Holywoode? A vraj sú na rade ďalší!

Ex partnerka Cassie (37)

Čistky v Holywoode? A vraj sú na rade ďalší!

 

Rodney Jones (67)

Čistky v Holywoode? A vraj sú na rade ďalší!

 

V ktorej celebritnej záhradke ešte zasadil uhorku podľa vás?

Čistky v Holywoode? A vraj sú na rade ďalší!

 

Zdroje: Dailymail.co.uk, People.com, Nypost.com, Wundergroundmusic.com, Newsweek.com, medium.com,  vibe.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk