Oslava 50tky

pridal NoName 28.4.2024 o 7:11
Oslava 50tky


Bývalá “spajska“ a módna návrhárka Victoria Beckham oslavovala v sobotu 20. apríla okrúhlych 50 rokov (narodky má ale 17. apríla). Po oslave ju domov nakoniec musel brať manžel David Beckham (48) na svojom chrbte.

Oslava sa konala v súkromnom klube Oswald´s v Mayfair (Londýn), kde prišlo približne 100 hostí (aj prominentných) a “pařilo“ sa do rána. O výnimočnosť daného dňa sa postarala aj prítomnosť kompletnej zostavy všetkých členiek skupiny Spice Girls. Na párty dokonca spolu predviedli aj jeden zo svojich hitov „Stop“ (ich skupina vznikla v roku 1994 a rozdelila sa v roku 2000, odvtedy mali už len niekoľko stretnutí, aj to nie v celej zostave).

Blízky zdroj pre Daily Mail povedal, že pre Victoriu to veľa znamenalo, boli obrovskou súčasťou jej života a zdieľali spolu mnoho. Boli to pre ňu veľmi špeciálne dni a zažiť ich kompletne spolu na svojom 50. výročí nazvala jednoducho dokonalým.

David pred všetkými údajne predniesol aj dojímavý príhovor a vraj neostalo jedno oko suché ani u prítomných, keď hovoril o svojej láske k Posh. No nezabudol jej žartovne pripomenúť, že medzi jej najväčšie úspechy patrí aj tak predsa len svadba s kapitánom Anglicka.

Vravel aj o tom, aký úžasný je človek a neuveriteľná mama. Jej deti mali tiež príhovory, ktorými vyznali, akí sú jej za všetko vďační, čo pre nich urobila.

Aktuálne prišiel s informáciou britský denník The Sun, že medzi futbalistom a hercom Markom Wahlbergom (52) prebieha seriózny spor, ktorý skončil už aj na súde. Ak niekto nevedel, tak spomínaný herec má fitness spoločnosť s názvom “Wahlberga F45“ (Marc má v nej 36 % akcií a je aj jej riaditeľom), ktorú zažalovala spoločnosť “DB Ventures Ltd“ Davida Beckhama v prepočte o približne 9, 4 milióna eur. Vraj sa Dejvid cíti oklamaný Marcom, pretože po spoločnej dohode a následnej propagácii jeho spoločnosti samotným futbalistom prostredníctvom sociálnych sietí, sa krátko na to spomínané akcie prepadli a on následne zostal bez vyplatených 10 miliónov doláčov (boli dohodnuté za spoluprácu). Najprv sa Marcova spoločnosť voči žalobe ohradila jej označením za “podvodnú“, no sudca ju uznal a prípad bude súdne pokračovať. Vraj aj Terrell Owens (50) v roku 2017 žaloval v rovnakom duchu hercovu spoločnosť a požadoval 700 000 doláčov (v skratke, hercova F45 zahŕňa vysoko intenzívne skupinové tréningy poskytované vo viac ako 60 krajinách).

Mimochodom, pozvaná bývalá členka skupiny Spice Girls, Mel B (48) údajne plánuje svoju tretiu svadbu s kaderníkom Rory McPhee (33) (prečo jeho priezvisko znie „mať v pii“?). Mel je celkom dobrodruh, čo sa lásky týka (má napríklad dcéru s hercom Eddie Murphym (63)). Pre Attitude priznala aj náklonnosť k rovnakému pohlaviu, údajne mala 5- ročný vzťah s Christine Crokos (48) a priznala, že blízku náklonnosť si kedysi opätovali aj so spajskou Geri Horner (51). Momentálne sa spomínaná Geri topí v škandáloch svojho muža Christiana Hornera (50), ktorý je šéfom tímu Red Bull F1 (mimochodom, získal 13 titulov majstra sveta). Celá kauza vypukla odhalením jeho zasielania nevhodných správ ako aj istých “fotečiek“ jednej bývalej zamestnankyne. Podľa DailyMail sa s uniknutými informáciami tajomstiev jej manžela spajska doteraz nevie vyrovnať a vraj zažíva pocity obrovskej hanby a ich manželstvo sa momentálne otriasa v základoch.

 

Fotečky doma pred odchodom

Oslava 50tky

S deťmi Brooklyn, Romeo, Cruz a Harper

Oslava 50tky

 

Oslava 50tky

 

Oslava 50tky

 

Príchod Victorii bol o barlách, lebo si vraj nedávno poranila nohu.

Oslava 50tky

V sprievode s Davidom

Oslava 50tky

 

Oslava 50tky

 

Geri Halliwell a Mel B

Oslava 50tky

 

Marc Anthony a manželka Nadia Ferreira

Oslava 50tky

Medzi pozvanými hosťami bol aj Tom Cruise

Oslava 50tky

 

V tento historický moment sa zapísal aj náš Ignác, ktorého máte tu česť vidieť po prvý raz, keďže sa pred klubom, aby nám urobil čo najlepšie zábery prichádzajúcich hviezd rozpľaštil pred Tomom. A kedže mu pomohol vstať, rozhodol sa si tento moment s nami tu uchovať.

Oslava 50tky

 

Oslava 50tky

Ignác vás všetkých v plnom zdraví pozdravuje a odkazuje, že bude naďalej pre nás fotiť.

Oslava 50tky

 

José Bastón a Eva Longoria

Oslava 50tky

 

Guy Ritchie a Jacqui Ainsley

Oslava 50tky

Rosie Huntington-Whiteley a Jason Statham

Oslava 50tky

 

Emma Bunton a Melanie C.

Oslava 50tky

 

Geri Halliwell

Oslava 50tky

Mel B a Rory McPhee

Oslava 50tky

 

Gordon Ramsay a Tana Ramsey

Oslava 50tky

 

Joanne Beckham (sestra Davida)

Oslava 50tky

Sestra Vikči Louise Adam

Oslava 50tky

 

Oslava 50tky

 

Oslava 50tky

 

Oslava 50tky

 

Salma Hayek a manžel François-Henri Pinault

Oslava 50tky

 

Dlhoročný kamko Tom

Oslava 50tky

 

Spajsky pokope

Oslava 50tky

 

Kedysi

Oslava 50tky

 

Spomínané spievanie songu „Stop“

Oslava 50tky

 

Vikeska ukázala aj na videu aké dostala prekvapko v podobe kvetov

Vysmiatá Vikča na ceste domov. Po party v 50-tke sa nasadnúť “na koňa“ myslí asi už iba takto.

Oslava 50tky

 

David vs Marc Wahlberg (52)

Oslava 50tky

Geri Halliwell-Horner a Christian Horner

Oslava 50tky

 

Oslava 50tky

 

Oslava 50tky

 

Zaspomínajme si :)

 

Zdroje: Instagram.com,  Dailymail.co.uk,  People.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
NOVINKY
Met Gala 2024
66
MET GALA 2024
[8.5 2024]
Celebritné šokantnosti
30
Ošiaľ menom Ozempic
63
OŠIAĽ MENOM OZEMPIC
[30.4 2024]
Oslava 50tky
36
OSLAVA 50TKY
[28.4 2024]
Nový album!
51
NOVÝ ALBUM!
[26.4 2024]
Srdcové záležitosti.
25
Coachella 2024
48
COACHELLA 2024
[20.4 2024]
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk