NAJLEPŠIE HRY ROKA 2004

NAJLEPŠIE HRY ROKA 2004

Nadišiel čas obzrieť sa späť a zhodnotiť tie najpamätnejšie tituly roka minulého. Aký teda bol rok 2004?

Článok

Nadišiel čas obzrieť sa a zhodnotiť tie najpamätnejšie tituly roka minulého. Koncoročné šialenstvo vystriedal relatívny kľud, kľud pred búrkou a návalom ďalších očakávaných titulov. Aký bol rok 2004? Popri očakávaných a úspešných hrách sa objavilo niekoľko prekvapení, ktoré zamiešali výsledným poradím redakčných rebríčkov. Vyberať z toho úžasného množstva hier jediný, bola nadľudská úloha. Zatiaľ čo v niektorých žánrových kategóriách bol víťaz už niekoľko mesiacov istý, v iných sa zvádzali tuhé boje o ten najlepší vo vybranom žánri.

Predkladáme najlepšie hry roka 2004 podľa redakcie Sectoru. Vzhľadom na sústredenie sa aj na konzolové hry, sme rebríčky pripravili pre každú platformu zvlášť a dali im priestor bojovať v separovanom článku. Hry sú rozdelené podľa žánrov a niektorých špeciálnych kategórií, o víťazstvo v každej z nich vždy bojovalo niekoľko nominovaných titulov. Ako prvý zo série článkov ponúkame rebríček najlepších hier na platforme PC, ktorý budú nasledovať rebríčky toho najlepšieho na konzolách PS2, Xbox a N-Gage a naše hitparády ukončí článok venovaný najlepším hrám bez rozdielu platformy. Ak si ešte pred kliknutím na najlepšie hry roku 2004 chcete pozrieť vyhodnotenie roku 2003 nájdete ich tu s najlepšou hrou - Call of Duty.

Najlepšie podľa platforiem:

Najlepšie PC hry roka 2004

Viac, ako 50 titulov sa zúčastnilo boja o prvenstvo v 27tich kategóriách. Popri žánrových prvenstvách sme určili aj víťazov v špeciálnych kategóriách. Horúci kandidáti vychladli a prekvapenia tohto roka im znenazdajky vyfúkli prvú cenu. Ušla sa niektorá z nich aj často skloňovaným a vysoko hodnoteným titulom?



Najlepšie hry roka 2004
Najlepšie PS2 hry roka 2004

Ako dopadlo odovzdávanie cien pre platformu PS2? Celkovo sa pobilo cez 30 titulov v 18 kategóriách. Popri žánrových prvenstvách sme určili aj víťazov v špeciálnych kategóriách. Koľko cien nakoniec zhrablo GTA?


Najlepšie hry roka 2004
Najlepšie Xbox hry roka 2004

Aké zaujímavé tituly sa objavili na Xboxe minulý rok? Pozrime sa na to. Vybrali sme cez 30 titulov, ktoré sa pobili v 17 kategórách. Vyhrá hru roka úspešný HALO 2 alebo ho niekto predbehne?



Najlepšie hry roka 2004
Najlepšie N-Gage hry roka 2004

N-Gage sa tento rok pekne rozbehol a napriek tomu, že hier nebolo až tak veľa, bolo ich dostatok a dokonca mohli medzi sebou aj súťažiť o najlepšie tituly. Prišli 3D fps akcie, našli sa športové hry, množstvo racingoviek a aj stratégie.


 

Najlepšie hry celkovo:

Najlepšie hry roka 2004
Top 15 roka 2004

Takže nakoniec sme si nechali výber 15 najlepších titulov podľa redakcie, ktoré sa objavili na PC, PS2, Xbox a Ngage tento rok.  Výber nebol ľahký a o prvé miesta prebiehal tvrdý (redakčný) boj. Ale môžeme povedať, že vyhral ten najlepší.



Najlepšie hry roka 2004
Čitateľská Anketa o hry roka 2004

Uzavreli sme čitateľskú anketu o hry roka a môžete sa pozrieť ako to celé dopadlo. Niektoré tituly preprazily, iné možno ešte zaujímavejšie boli opomenuté.


Vyhodnotenie čitateľskej ankety o hry roka 
(čoskoro)


napísal redakcia 17.1.2005
Páči sa mi!
NAJLEPŠIE HRY ROKA 2004


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk