Návšteva galaxie Andromeda nás v novom Mass Effecte čaká už na Vianoce 2016

BioWare nám stručne priblížili to, čo nás čaká v galaxii Andromeda v novej časti sci-fi série Mass Effect

pridal matus_ace 22.6.2015 o 6:59 pod hry
Návšteva galaxie Andromeda nás v novom Mass Effecte čaká už na Vianoce 2016

HRY > NOVINKY >

Máme za sebou E3, kde sa počas niekoľkých dní herní giganti a aj menšie spoločnosti bili o našu pozornosť a každú chvíľu nám dávkovali nové informácie o svojich pripravovaných tituloch. Medzi nimi nechýbalo ani EA, ktoré nám na svojej E3 konferencii vôbec po prvý raz predviedlo Mass Effect: Andromeda, pripravované pokračovanie známej sci-fi série. Avšak videli sme len prepracovaný trailer, ktorý toho z hry až tak veľa neukázal. A teraz, keď všetok ten hurhaj z výstavy už opadol, Aaryn Flynn a Yanick Roy z BioWare povedali aj niečo viac.

Hru nám chceli ukázať už teraz, aj napriek tomu, že jej vydanie, naplánované na koniec roka 2016, je ešte poriadne ďaleko. Chceli sa s hráčmi podeliť o svoju víziu a o stav, v akom sa teraz nachádza. Už dlho vieme, že nás hra zavedie do úplne inej časti vesmíru. Dozvedeli sme sa, že konkrétne do galaxie Andromeda, navyše skutočne mnoho rokov po udalostiach pôvodnej hry. Plánovanie a dizajn hry začal ešte pred dokončením trilógie v Mass Effect 3: Citadel a autori od začiatku vedeli, že chcú v hre položiť základy komponované z tých najlepších aspektov tých predchádzajúcich.

Čakajú na nás nové a vzrušujúce svety, ktoré musíme objavovať, zaujímavé charaktery a intenzívna akcia. V hre preberieme úlohu úplne novej ľudskej postavy, ktorá bude môcť byť muž alebo žena. Nebude to však postava, ktorú sme mohli visieť vo videu, no k tomu nám BioWare prezradia viac neskôr. S novým tímom sa pustíte do boja, prežijete nové dobrodružstvá, no a nebudú chýbať ani vzťahy s nimi. Ku slovu sa dostane aj vylepšené Mako vozidlo, ktoré sme videli vo videu, no zatiaľ BioWare o ňom nechcú viac prezradiť.

Na Mass Effect: Andromeda pracujú BioWare štúdiá v Montreale, Edmontone a Austine, pričom hru stavajú na Frostbite engine, v ktorom bol vytvorený aj E3 trailer a reprezentuje vizuálny štýl finálnej hry. S hrou sa teraz sústredia na PC a súčasné konzoly a sú nadšení z toho, čo sa im s týmto enginom podarilo dosiahnuť, pričom s kopu času do vydania chcú veci posunúť ešte ďalej.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20010)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk