Týždenník - Far Cry v dobe kamennej

Tento týždeň nás Ubisoft prekvapil Far Cry hrou presunutou do doby kamennej a rovnako aj Star Wars Battlefront slušnou kvalitou v beta teste. Nové informácie priniesla aj Mafia 3. Všetky tieto hry doplnil futuristický Star Citizen.

pridal saver 11.10.2015 o 21:42 pod hry
Týždenník - Far Cry v dobe kamennej

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nás Ubisoft prekvapil Far Cry hrou presunutou do doby kamennej a rovnako aj Star Wars Battlefront slušnou kvalitou v beta teste.

Far Cry Primal, nám v štýle hrateľnosti Far Cry série ponúkne pohľad do doby kamennej, desaťtisíce rokov pred náš letopočet, kedy ľudia lovili mamuty, striehli na nich šabľozubé tigre a bojovali s inými kmeňmi o územia a o ženy. Namiesto samopalov, granátov a sniperiek tak budeme mať oštepy, nože z kameňa a luk. Koncept vyzerá veľmi zaujímavo a priam sa hodí k Far Cry štýlu, len teraz budú musieť autori zapracovať hlbší survival.

Star Wars Battlefront dostal víkendový beta test a skutočne je kvalitný, nie je to len preskinovaný Battlefield, ale úplne iná hrateľnosť, jednoduchšia a akčnejšia. Ponúka parádnu atmosféru Star Warsu a prístupnosť pre veľkú skupinu hráčov. Jediné, čo zamrzí, je absencia server browsera. Nečakajte od toho žiadnu taktickú hru, a ak sa chcete skrývať v kríkoch ostaňte pri Battlefielde, tu sú na rade frontálne útoky armád s podporou stíhačov a walkera, špeciálne na Battle of Hoth mape. Mimochodom, autori už potvrdili, že ju budú vyvažovať, aby to impérium nemalo také ľahké. Zo zaujímavostí viete, že Battle of Hoth sa odohrával v našom roku 1807?

Do roku 1960 nás zavedie Mafia 3, ktorá o sebe viac detailov poodhalila prostredníctvom článku v Gameinformer časopise. Špeciálne z noviniek predstavili možnosti ovládania mesta, kde budeme postupne ovládať štvrte podobne ako v Saints Row alebo Assassin's Creed, len tu budeme musieť vytvoriť v štvrti dostatočný chaos, aby sme sa dostali k úkrytu mafiána spravujúceho danú časť mesta. Okrem toho sa autori teraz viac zamerajú aj na vedľajšie možnosti hry.

Nakoniec do roku 3000 nás teraz zaviedol Star Citizen, kde autori na Citizencone poohlasovali veľa vecí a vyvrátili tak pochybnosti o tom, že by z hry nebolo nič spravené. Síce stále vidieť, že je ešte ďaleko od dokončenia, alpha verzia 2 sa blíži a ponúkne plne hrateľný zážitok s 38 misiami a veľkou rozlohou prostredia. K tomu predstavili rozsiahlu hviezdnu mapu, ako aj Squadron 42 singleplayerový príbehový doplnok ku hre, kde sa predstavia známi herci ako Gary Oldman, Liam Cunningham z Game of Thrones alebo Mark Hamill zo Star Warsu alebo aj Wing Commandera.

   

Z ostatných vecí sa nám znovu pripomenul Half Life 3 v podobe zabudnutého súboru v DOTA 2,  alebo mohol byť aj podstrčený, je to prakticky jedno aj tak už tú hru berieme len ako kuriozitu, nie niečo čo by sme reálne aj čakali. Mimo toho Zaklínač 3 dostal patch 1.10 s miliónom fixov a prípravou na expanziu, ktorá dostala aj nový trailer

Z hardvéru poslal zaujímavú správu Steam, ktorý sa dostal do obchodov so svojim Steam hardvérom a uvidíme, či mu to pomôže s predávaním obývačkových PC. Microsoft pre zmenu zhrnul 10 dôvodov, prečo si zaobstarať túto jeseň Xbox One. Spencer, šéf Xboxu, k tomu na Geekwire evente ponúkol pekné interview s rôznymi detailami. Nvidia pre zmenu začala ku svojim GTX970 a GTX980 kartám pribaľovať Assassin's Creed Syndicate a Rainbow Six Siege, vybrať si môžete len jeden

Z recenzií sme sa pozreli na Uncharted kolekciu, ktorá dostala aj videorecenziu, plastelínový Armikrog, tri japonské tituly z Hyperdimension série, ohodnotili sme zvláštny titul Dream, znovu sme sa pozreli na Journey, teraz na PS4. Nechýbal ani stredoveký Grand Ages Medieval. Doplnili sme to videorecenziou na NHL 16.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk