Ashes of Singularity je v Early Access ako prvá plne DX12 hra

Očakávaná stratégia Ashes of Singularity sa dostala do early access a je teda dostupná pre všetkých. Môžete si tak vyskúšať ako nasledovníka Supreme Commandera, tak aj DX12.

pridal saver 24.10.2015 o 9:36 pod hry
Ashes of Singularity je v Early Access ako prvá plne DX12 hra

HRY > NOVINKY >

Očakávaná stratégia Ashes of Singularity sa dostala do early access a je teda dostupná pre všetkých. Môžete si tak vyskúšať ako tohto nasledovníka Supreme Commandera, tak aj DX12.

Hra je prvá, ktorá má engine postavený a optimalizovaný priamo na DX12, nie je to jednoduché skompilovanie pre DX12 ako ukázal nedávno vydaný titul Caffeine (autor Caffeine sa teraz do krvi háda, že jeho hra bola prvá DX12 hra). Ashes aj reálne využíva DX12 funkcie, hlavne async spracovanie dát alebo využitie multicore komunikácie. Zachováva si však aj starý DX11 renderovací systém vďaka čomu si hru zahráte aj na starších kartách alebo si môžete DX11 porovnávať s DX12 módom

 

Autori hovoria o 76% zvýšení framerate, špeciálne na slabších konfiguráciách, kde sa záťaž lepšie rozloží a efektívnejšie spolupracuje s grafikou. Ako sme videli staršie benchmarky pri hi-endoch to je menej výrazné, špeciálne pri najrýchlejších Nvidiách, ale AMD karty si to užívajú a majú tam veľké skoky. Nakoniec primárne to celé robili v spolupráci s AMD.

Hra v early access stojí 40 eur a má na steame pozitívne hodnotenia, konkrétne teraz je to 86%. Takže nevyzerá to zle, používateĺské recenzie hovoria, že to nie je Supreme Commander, ale zase ani akčný Starcraft, sú to masívne boje rozložené po celej planéte. Je tam  parádna grafika, veľmi dobrá rozmanitosť jednotiek, dobrý ekonomický systém, slušný výskum a upgradovanie.  Vadiť môže pomalý pohyb, alebo AI jednotiek. Stále je to však ešte vo vývoji a uvidíme, do akého štádia sa do vydania dostane.





Ashes of Singularity je v Early Access ako prvá plne DX12 hra  Ashes of Singularity je v Early Access ako prvá plne DX12 hra
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19931)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk