Spolutvorca Hohokum oznámili novú hru, hexagónový Loot Rascals

Jeden zo zakladateľov štúdia, ktoré stálo aj za Hohokum sa rozhodol vydať na vlastnú cestu s ďalším štúdiom, pričom teraz nám odhaľuje jeho novú hru

pridal play3man 26.5.2016 o 11:41 pod hry
Spolutvorca Hohokum oznámili novú hru, hexagónový Loot Rascals

HRY > NOVINKY >

Ak vám nič nehovorí štúdio Honeyslug, názvy Hohokum, Frobisher Says a Super Exploding Zoo by vám už mohli byť známejšie. Totiž, práve tieto hry vytvorilo štúdio Honeyslug, ktorého spoluzakladateľom bol aj Ricky Haggett, ktorý sa teraz rozhodol vydať na vlastnú cestu a založiť ďalšie štúdio s názvom Hollow Ponds. Ak sa však opäť vrátime späť, Hohokum bolo veľmi originálnym titulom, ktorý sme v recenzii ohodnotili známkou 8/10.

Každopádne, nová hra Haggetta má názov Loot Rascals a už z prvých obrázkov je jasné, že sa o podobný unikátny zážitok bude snažiť tiež. Hra je v podstate rozprávkou, ktorá rozpráva príbeh o priateľstve, strate a spáse. Pozrieme sa na neznámu mimozemskú planétu, kde sa vžijeme do role stroskotanca po havárii rakety, ktorý sa snaží vrátiť späť do vesmíru.

V hre narazíme na dva hlavné komponenty - prvým je preskúmavanie planéty, jej hexagónového povrchu, kde stretnete množstvo podivných mimozemšťanov, príšer a robotov, ktorým sa budete musieť postaviť. Za zabitie nepriateľov dostanete loot v podobe schematických kárt, ktoré vám dajú nové schopnosti. No a práve druhým nosným komponentom je voľba, ktorú z kariet si necháte, čo si teda vyžaduje aj nejaké to strategické myslenie. Ak sa však v hre dostanete na úroveň, kedy budete mať všetky vaše schopnosti na maximum, budete sa musieť rozhodovať, ktorú zo schopností obetujete a vymeníte ju za vzácne zdroje potrebné pre uzdravenie.

Všetko však nebude tak jednoduché ako sa zdá, pretože nepriatelia vám môžu vaše karty taktiež ukradnúť. Navyše, nepriatelia sú nároční a berú len tie karty, ktoré majú vysoký level. Zaujímavé však je, že karty ukradnuté nepriateľmi sú vhodené do hry niekoho iného - a teda ak hocikedy porazíte Elite Baddie, dostanete kartu niekoho iného. No a kedže sú tieto karty väčšinou vzácne, je len na vás, či si ju necháte, alebo ju pošlete späť. Totiž, každý hráč má v hre tiež virtuálny hologram, ktorý vie navštíviť hry ostatných - ak si teda necháte kartu niekoho iného, môže vás prenasledovať ako hologram a pokúsiť sa vás zabiť.

Autori hru plánujú vydať začiatkom roka 2017, no už na E3 bude prítomná v hrateľnej podobe





Spolutvorca Hohokum oznámili novú hru, hexagónový Loot Rascals  Spolutvorca Hohokum oznámili novú hru, hexagónový Loot Rascals  Spolutvorca Hohokum oznámili novú hru, hexagónový Loot Rascals
Páči sa mi!






Spolutvorca Hohokum oznámili novú hru, hexagónový Loot Rascals
PC
PS4

Vývoj: Honeyslug
Štýl: Stratégia
Dátum vydania:  2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19942)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk