RPG Fictorum ponúkne mágiu a deštrukciu

V titule Fictorum preberiete mága, ktorý bude armádou jedného muža a s plnou silou hneď od začiatku. A tiež bude poriadne nasr...dený na svet, ktorý mu zabil všetkých blízkych.

pridal roberto 4.7.2016 o 11:23 pod hry
RPG Fictorum ponúkne mágiu a deštrukciu

HRY > NOVINKY >

Kde bolo, tam bolo, v jednom zastrčenom kúte sveta žil takmer obyčajný mladý muž a jedného dňa sa naučil vrhať slabučké blesky, alebo vytvárať maličké ohnivé gule. Vybavený touto schopnosťou a topánkami s deravou podrážkou sa vybral do sveta, aby sa z neho jedného dňa stal vysoko nadpriemerný mág schopný s partiou kumpánov skoliť zlého draka. Ale nie vo Fictorum! Mini-štúdio Scraping Bottom Games roztrhalo zaužívanú RPG schému na drobné kúsky a tie potom spálilo ničivou ohnivou búrkou.

Vo Fictorum sa hrdina, alebo skôr anti-hrdina, hneď na začiatku príbehu vrhá do magickej hmly, aby z nej vyšiel takmer mŕtvy, ale zato plný magickej sily a túžby pomstiť svojich priateľov, rodinu a celý magický rád, ktorého je už posledným živým členom. Náš hrdina bude od samého začiatku mocným čarodejníkom, armádou jedného muža, ktorý si po splnenej misii povie: "Prišiel som, čaroval som, zdevastoval som." No a potom sa môže presunúť do susedného mestečka.

Ukážka hrateľnosti pri viacerých príležitostiach predvádza zničiteľnosť prostredia, hlavne budov. Mágovi sa stavajú do cesty bežní vojaci a on sa s nimi môže hrať mnoho pekných hier. Môže ich upražiť, môže ich zmraziť, môže im nechať niečo spadnúť na hlavu... Tiež je predvádzaný systém upravovania kúziel za pochodu tým, že sa určuje miera zapojenia jednotlivých rún. Z fireballu by sa tak mala dať urobiť ničivá bomba a z mrazivého útoku ľadová guľa.

Scraping Bottom Games má iba dvoch stálych členov, jedného výtvarníka, jednu spisovateľku a pár externistov, takže by sme nemali očakávať veľké dielo, ale skôr menšiu zábavku kombinujúcu mágiu a deštrukciu. Crowdfundingová kampaň na Kickstarteri je už viac než spolovice úspešná a do jej ukončenia zostáva ešte dva a pol týždňa. Tí, ktorí jej vznik podporia aspoň 30 dolármi, by mali krátko po skončení kampane dostať prístup k alfa-verzii.





RPG Fictorum ponúkne mágiu a deštrukciu  RPG Fictorum ponúkne mágiu a deštrukciu  RPG Fictorum ponúkne mágiu a deštrukciu
Páči sa mi!






RPG Fictorum ponúkne mágiu a deštrukciu
PC

Vývoj: Scraping Bottom Games
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20281)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk