Keď Pokémon Go vodí hráčov aj k cudziemu domu

Pokémon Go predstavuje skvelý koncept pre značku aj mobilné hry ako také, no začínajú sa objavovať jeho muchy

pridal matus_ace 13.7.2016 o 13:33 pod hry
Keď Pokémon Go vodí hráčov aj k cudziemu domu

HRY > NOVINKY >

Pokémon Go predstavuje vynikajúce využitie potenciálu značky a zároveň v kombinácii s ňou predstavuje skvelý koncept pre mobilné hranie. Nintendo sa 20 rokov snažilo vyhnať hráčov Pokémon hier von a konečne sa im to podarilo, tí tak zaplavili ulice, aby lovili a trénovali svojich Pokémonov a aj keď hra zaznamenala veľký úspech, ešte stále je pred autormi zo štúdia Niantic kus cesty. Do hry musia pridať nový obsah, no taktiež ju vyladiť.

Nie každý je totiž spokojný s tým, že je kopec hráčov v uliciach. Hra si totiž berie dáta z GPS a známe miesta pretvára na herné body, aby hráčov nevodila po nebezpečných lokalitách. Ako PokéStopy a iné významné herné body tak často používa kostoly a podobné miesta. Zdá sa však, že už neberie v úvahu detailnejšie info o týchto miestach. Pán Boon Sheridan žije v budove, ktorá sa už 40 rokov nepoužíva ako kostol. Život v starom kostole má určite svoje čaro, no to sa stratilo, keď pán Sheridan zistil, že jeho dom je Poké Gymom, teda telocvičnou.

Zastavia sa tak uňho denne desiatky hráčov a aj keď nechodia priamo k nemu domov, neustále sa motajú okolo, kde trénujú svojich Pokémonov a neraz blokujú jeho príjazdovú cestu. Toto sa deje prakticky celý deň a aj keď z tweetov nepôsobil práve rozhorčene (skôr to často berie s nadhľadom), rozhodne mu takáto skutočnosť na nálade nepridáva a taktiež ani susedom. Svoj dom sa už snažil z hry odstrániť, no autori takúto možnosť zatiaľ neumožňujú, pokiaľ nejde o nebezpečné miesto. Zatiaľ neriešia žiadosti o odstránenie miesta z hry z iných dôvodov.

Bude zaujímavé sledovať, ako sa autori k podobným problémom časom postavia, no budú ich musieť nejako riešiť. Taktiež ďalšie, ktoré sa časom objavia. No možno im to súčasne otvorí nové cesty biznisu. Kým obyvateľom starých kostolov môže prekážať, keď sa im pri dome promenádujú desiatky cudzích ľudí, obchodné centrá by za niečo podobné boli ochotné si zaplatiť.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19560)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk