Meet Your Match update pre Team Fortress 2 priniesol aj problémy

Stojaté vody hry z roku 2007 sa opäť rozvírili a nie každému starousadlíkovi sa to páči.

pridal roberto 13.7.2016 o 21:37 pod hry
Meet Your Match update pre Team Fortress 2 priniesol aj problémy

HRY > NOVINKY >

Valve sa 9 rokov po vydaní hry a približne rok po začatí testovania odhodlalo urobiť hrubý zásah do pokojných vôd Team Fortress 2 a hráči už vytvárajú aj zoznam chýb, ktoré by malo Valve napraviť. Aktualizácia Meet Your Match do hry síce pridala kompetitívny režim s matchmakingom založeným na rankoch a štatistikách, ale zmenili sa aj podmienky pre "casual" hráčov.

Z ponuky menu zmizol Quickplay nahradený síce podobnou možnosťou Casual, ale so zmenami. Keďže hráči sa teraz delia na záujemcov o kompetitívne a pohodové hranie, nemali by si už pred zápasmi nastavovať toľko podmienok ako predtým, aby sa dlho nečakalo na zápasy. Casual potom hráčov pošle na bojiská 12v12, a hoci o nič nehrajú, Valve ich aj tu chcelo motivovať k boju o víťazstvo a až do konca. Aj v tomto režime teda rozdávalo tresty za predčasné odchody zo zápasov. Toto je už minulosťou, nakoľko rozhorčení hráči si u Valve vyžiadali nápravu.

Vývojári tiež museli upozorniť, že veľmi dlhé čakacie doby pred zápasmi nie sú priamo vinou nového systému, ale zapatrošených bugov. Ich odstraňovanie má teraz prioritu. Vrátiť sa bude musieť aj voľný výber mapy, nakoľko Valve uznalo, že aj zrušenie tejto možnosti bolo chybou. Na oficiálnom blogu potom ešte vysvetlilo, že postupovanie po úrovniach v Casual režime je stopercentne kozmetickou záležitosťou, úrovne sa nedajú stratiť a nemajú ani vplyv na spájanie hráčov do zápasov, sú teda iba formou odmeny za dlhodobé hranie hry.

Bez chyby nie sú ani kompetitívne zápasy. Valve ponechalo hráčom voľnosť pri skladaní tímov aj výbere zbraní, čo zdá sa nebol najlepší nápad, keďže niektoré boli dizajnované špeciálne pre casual hráčov, ktorí sa chcú zabaviť aj pri sólo hraní zápasov s veľkým počtom hráčov. Valve opäť sľubuje nápravu, tentokrát na základe nazbieraných štatistík jednotlivých zbraní.

Meet Your Match update pre Team Fortress 2 priniesol aj problémy





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20010)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk