Týždenník - No Man's fail týždeň

Tento týždeň sa nám niesol prípravami na nadchádzajúcu Gamescom výstavu, vydaním No Man's Sky a nechýbali ani Pokémoni.

pridal saver 14.8.2016 o 22:26 pod hry
Týždenník - No Man's fail týždeň

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa nám niesol prípravami na nadchádzajúcu Gamescom výstavu, kde firmy začínajú intenzívnejšie predstavovať hry, doplnilo to vydanie No Man's Sky a nechýbali ani Pokémoni.  EA to doplnilo trailerom na Battlefield 1 a ukážkou na Titanfall 2 singleplayer

No Man's Sky tento týždeň po dlhých odkladoch konečne vyšiel a stalo sa to, čo sa aj predpokladalo, a teda to bol prehypovaný titul, ktorý si ľudia predobjednávali a ani nevedeli, o čo vlastne v hre ide. Veľa hráčov bolo následne sklamaných, nehovoriac o tom, že na PC bol katastrofálny launch s padaním a problémami s framerate. Tam aj autori potvrdili, že testerov najali až teraz a začali pracovať na opravách. V PS4 recenziách mal priemer 6.9 a to hlavne za stereotyp po pár hodinách hry, chýbajúcu hĺbku a celkovo aj prehnanú cenu hry, ktorá nemala byť 60 eur, ale najviac 20 eur (tak ako Subnautica, ktorá je prakticky to isté ale pod vodou a aj so stavbou základne). Okrem toho však No Mans Sky ponúka pekné lietanie po planétach.

Čo sa týka pokémonov, tento týždeň dostal Pokémon Go update, ktorý zafixoval niektoré problémy a upravil objavovanie Pokémonov. Zároveň sa Pokémoni dostali aj do GTA V v podobe modu, kde ich môžete loviť tak ako v skutočnom svete. Nakoniec fanúšikovia vydali svoj dlohoročný projekt Pokémon Uranium, ktorý im Nintendo hneď zakázalo, aj keď na internete zostal.

Z iných noviniek sme tu mali PC gameplay z Forzy Horizon 3, Ubisoft predviedol zvláštny žartík k novému South Parku a to Nosulus Rift, ktorým vám hra doslova naprdí do tváre. Popritom dostala multiplayerovka Squad vozidlá, a teda boje 50 vs 50 budú výrazne intenzívnejšie. Ohlásená bola aj Steam verzia  Quantum Break, príde v septembri. Z Číny tu máme prvé zábery z mobilného Assassin's Creed Bloodsail, pokračovania pirátskeho Assassin's Creed: Black Flag a zdá sa, že bude odložené Final Fantasy XV, Gamestop už začal prelepovaťť plagáty. 2k Games zatiaľ nič nepreliepa, ale intenzívne predstavuje novú Mafiu 3, z predstavovania postáv sa na rad dostal aj Vito Scaletta.

My sme si tento týždeň spísali ponuku 4K HDR televízorov, keďže práve vyšiel nový Xbox One S so 4K HDR podporou. Z recenzií sme sa pozreli na One Piece: Burning Blood, na WiiU verziu Terrarie, vyskúšali sme aj Overcooked a aj malý titul Chime sharp.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk