H1Z1: King of the Kill končí v Steam Early Access, vydanie na konzoly odložené

Hra preberajúca pravidlá Battle Royale je vraj pripravená na vydanie. Neľútostný boj o prežitie sa rozpúta už v septembri.

pridal roberto 31.8.2016 o 15:47 pod hry
H1Z1: King of the Kill končí v Steam Early Access, vydanie na konzoly odložené

HRY > NOVINKY >

Daybreak Games oznámil, že PC verzia H1Z1: King of the Kill opúšťa program Steam Early Access a je takmer pripravená na oficiálne vydanie naplánované na 20. september 2016. To sa ale týka iba PC verzie, konzolové porty majú zatiahnutú ručnú brzdu a autori sa k nim vrátia neskôr.

H1Z1: King of the Kill sa vo februári tohto roka oddelilo od sakčnej survival multiplayerovky H1Z1, kde bolo obľúbeným herným režimom hráčov túžiacich iba po rýchlej akcii a nie po hodinách všestranného boja o prežitie. King of the Kill vychádza z pravidiel Battle Royale, hráči sa teda na začiatku PvP zápasov ocitajú na pomerne veľkom území a môžu sa ukrývať pred ostatnými, alebo si raziť cestu za najlepšími zbraňami, až nakoniec na zmenšujúcom sa území prežijú iba najlepší. V základných herných režimoch hráva každý sám za seba, vo dvojiciach alebo v päťčlenných tímoch a pri špeciálnych príležitostiach v režime Skirmish s upravenými pravidlami, napríklad iba s použitím sniperiek alebo brokovníc.

Asi sa nedá povedať, že Daybreak už naplno využilo možnosti programu early access. Iba v priebehu minulého týždňa oznámilo obnovenie testovania novej mapy Z2 odteraz známej ako The Arena, upravuje sa systém Skirmishu, komunita očakáva nové užívateľské prostredie a lepší HUD a pripravuje sa prepojenie Daybreak účtu s účtom na Twitchi, ktoré umožní lepšiu interakciu medzi streamermi a ich sledovateľmi. Teda aj ak toto všetko bude dostupné v deň vydania, nebude to poriadne otestované. Komunita sa okrem toho naďalej sťažuje na zlú optimalizáciu a s ňou súvisiace prepady frameratu, bugy a cheaterov.

Napriek chybám si ale hra udržuje množstvo aktívnych hráčov. King of the Kill dostali vo februári zadarmo všetci majitelia H1Z1, takže nevieme, koľko ľudí si ju skutočne kúpilo, ale podľa Steam Spy ju vlastní takmer 2.7 milióna hráčov a za posledné dva týždne si ju zahralo 320 tisíc hráčov. K zrušeniu ambiciózneho plánu dokončiť H1Z1: King of the Kill pre všetky tri platformy do konca leta bolo napísané iba, že vývojový tím nie je dosť veľký, aby to mohol zvládnuť a že na verzie pre PS4 a Xbox One bude mať čas hneď po vydaní na PC.





H1Z1: King of the Kill končí v Steam Early Access, vydanie na konzoly odložené  H1Z1: King of the Kill končí v Steam Early Access, vydanie na konzoly odložené  H1Z1: King of the Kill končí v Steam Early Access, vydanie na konzoly odložené
Páči sa mi!







H1Z1: King of the Kill končí v Steam Early Access, vydanie na konzoly odložené
PC
PS4
Free2play

Vývoj: Daybreak Game Company
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 20. september 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk