Testovacia jazda DLC pre FAST Racing NEO dopadla na výbornú

Bleskovo rýchle preteky pre Wii U sa dočkali nového rozšírenia, ktoré zvyšuje rýchlosť aj náročnosť

pridal matus_ace 30.10.2016 o 14:28 pod hry
Testovacia jazda DLC pre FAST Racing NEO dopadla na výbornú

HRY > NOVINKY >

Preč sú tie doby, kedy sa hráči nechávali unášať vysokou rýchlosťou v hrách ako F-Zero alebo WipeOut. Podobné arkádové pretekanie dnes už často nevidíme, no Shin'en Multimedia a Nintendo sa ho koncom minulého roka snažili priviesť k životu v podobe titulu FAST Racing NEO, na ktorý sme sa pozreli v recenzii a skutočne zaujal. Ak máte Wii U, hra by nemala chýbať vo vašej zbierke. A ak v nej zatiaľ nie je, možno vás presvedčí retail vydanie, ktorého sa teraz dočkala.

A spolu s ním vychádza aj prvá expanzia s názvom NEO Future Pack. Tú nám Nintendo predviedlo ešte v lete, no vyšla až teraz na jeseň a priniesla 10 nových profilov vozidiel a 8 nových tratí, ktoré sa v kariére delia do dvoch šampionátov a môžete ich jazdiť na všetkých úrovniach. A ak sa vám pôvodná hra páčila, rozšírenie je pre vás povinnosťou. Skutočne hru veľmi pekne rozširuje a navyše stojí len €4.99, pričom prináša aj nový energický soundtrack, ktorému kraľujú štýlové elektronické skladby.

Zbytočne by som rozpisoval každú trať osobitne. Pozrieť si ich môžete vo videu zo začiatku mesiaca. Všetky sú ale až prekvapivo nápadité a nie je medzi nimi slabšia. Navyše sa mi osobne zdali aj náročnejšie. Je tu ale niekoľko takých, ktoré vám viac utkvejú v pamäti. Napríklad Egypt, kde budete okrem bežných nebezpečenstiev a súperov čeliť aj piesočným búrkam. Lesná trať vás zase chytí vizuálnym spracovaním a to isté platí aj pre Island. 

Futuristické mesto síce môže pôsobiť fádne, no ponúkne niekoľko zradných skokov, pri ktorých na prvý raz väčšinou trať netrafíte a to pre vás znamená stratu hneď niekoľkých pozícií, keďže súperi chyby neodpúšťajú. Lahôdkou je vesmírna trať Kuiper Belt, ktorá je náročná, zábavná a vyzerá skvele. V mnohých ohľadoch si autori v tomto DLC brali príklady z tratí v F-Zero a je to vidieť.





Testovacia jazda DLC pre FAST Racing NEO dopadla na výbornú  Testovacia jazda DLC pre FAST Racing NEO dopadla na výbornú
Páči sa mi!






WiiU

Vývoj: Shin en Multimedia / Shin en Multimedia
Štýl: Racing
Dátum vydania: 10. december 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20069)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk