Horor Wick nám ukáže teror pri sviečkach v hlbokom lese na PS4

Odvážili by ste sa v noci vstúpiť do lesa, aby ste preskúmali legendu o dlho stratených deťoch, ktoré sa údajne zjavia len tomu, kto do lesa vôjde iba so sviečkou?

pridal Gam_er 2.11.2016 o 18:44 pod hry
Horor Wick nám ukáže teror pri sviečkach v hlbokom lese na PS4

HRY > NOVINKY >

Hellbent Games vydávajú nový trailer na ich prichádzajúcu hororovú hru Wick, ktorým zároveň pripomínajú jej dnešný dátum vydania na PS4. Hra vyšla pred rokom v decembri na PC a pre tých, ktorí nevedia o čo ide, sú práve nasledujúce riadky.

Wick je survival hororová hra, ktorá privádza späť k životu všetky strašidelné príbehy. Vašou úlohou je preskúmať miestnu legendu o dlho stratených deťoch v lese, ktoré môžu údajne vidieť znovu len tí, ktorí sa odváža vstúpiť v noci do lesa iba so sviečkou. Tak čo, trúfli by ste si? 

Ani sa nenazdáte a ste hlboko v tme, kde máte pocit, že tu nie ste sami. Budete musieť zbierať sviečky, značiť si nimi cestu a tiež zostať vo svetle, aby ste udržali svoj strach na uzde, pretože tu bude mnoho vecí, ktorých sa budete báť. Čoskoro zistíte, že tu naozaj nie ste sami a postavíte sa tvárou v tvár celému radu nepriateľov. 

„Keď sme začali skúmať mechaniky našej hry v hlbokom lese, len so sviečkou a v prvej osobe sme zistili, že jediné bezpečie, ktoré v tomto momente cítite vám dáva svetlo vašej sviečky. Práve to nám umožňuje priniesť naozaj intenzívny zážitok. Boli sme skutočne von v lese len so sviečkou a robili rôzne testy.

Tieto testy nám priniesli naozaj trýznivú atmosféru a to hlavne preto, lebo nemôžete vidieť nič okrem svetla vašej sviečky. V našom hernom lese sme chceli, aby hráč cítil skutočný pocit voľnosti. Zároveň sme však nechceli, aby prešiel určitým miestom a nenarazil na strašidelnú pasáž, ktorá ho tam čaká len vďaka tomu, že má voľnosť pohybu.

Nakoniec sa nám podarilo vytvoriť systém, ktorý zaručuje, že hrôzy, ktoré vás v hre čakajú budú náhodne generované, a tak by ste pravdepodobne nemali zažiť nikdy rovnaké hranie dva krát. Hra sa pritom odohráva na hodiny, takže vašou úlohou bude prežiť od polnoci do šiestej hodiny rannej,“ hovorí autorka hry Zoe Flower. 

Hra ponúkne tiež tieto kľúčové aspekty:

  • prieskum a akciu z pohľadu prvej osoby
  • sviečkové mechaniky, ktoré vás donútia neustále hľadať nové sviečky, aby ste zostali vo svetle a udržali svoj strach na uzde
  • rôznorodí nepriatelia, ktorí vyžadujú rôznu stratégiu aby ste sa im vyhli
  • tajomný príbeh dávajúci sa dohromady prostredníctvom predmetov, ktoré nájdete v hre 





Horor Wick nám ukáže teror pri sviečkach v hlbokom lese na PS4  Horor Wick nám ukáže teror pri sviečkach v hlbokom lese na PS4  Horor Wick nám ukáže teror pri sviečkach v hlbokom lese na PS4
Horor Wick nám ukáže teror pri sviečkach v hlbokom lese na PS4  Horor Wick nám ukáže teror pri sviečkach v hlbokom lese na PS4
Páči sa mi!

Zaradené pod: wick, ps4






Horor Wick nám ukáže teror pri sviečkach v hlbokom lese na PS4
PC
PS4

Vývoj: Hellbent Games
Štýl: Adventúra / Survival
Dátum vydania: 1. december 2015
 1.11. 2016 (PS4)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20296)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk