V lete vyjde Dirt 4

Štúdio Codemasters nám posiela prvý teaser a info o pokračovaní populárnej off-roadovej pretekárskej série.

pridal roberto 26.1.2017 o 15:09 pod hry
V lete vyjde Dirt 4

HRY > NOVINKY >

Je to tak, séria Dirt tento rok dostane plnohodnotné pokračovanie. Špecialisti na pretekárske hry zo štúdia Codemasters sa uplynulé dva roky starali o Dirt Rally, ktorým sa vrátili ku koreňom celej série začínajúcej ako Colin McRae Rally, ale už tento rok v júni vydajú na PC, Xbox One aj PS4 Dirt 4. Pripomeňme, že Dirt 3 vyšlo v roku 2011 a Dirt: Showdown o rok neskôr.

Codemasters v sprievodnom texte zdôrazňuje, že motoršport je rovnako nebezpečný ako vzrušujúci a predstavuje inovatívny editor Your Stage, v ktorom vraj môže vzniknúť takmer nekonečné množstvo tratí pre preteky rally. Pri jeho použití hráč vyberie lokalitu a niekoľko parametrov budúcej trati, potom už iba voľbu potvrdí a nechá pracovať umelú inteligenciu. Po chvíli sa už bude preháňať na úplne novej trati, ktorú potom bude môcť aj s rekordným časom rozposlať kamarátom. Editor bude pripravený na rôznych hráčov a zvládne krátke a jednoduché trate pre nováčikov aj dlhé a technicky náročné trate pre skúsených pretekárov.

Dirt 4 má skĺbiť realizmus Dirt Rally s adrenalínovou zábavou, akú priniesli Dirt 2 a Dirt 3. V ponuke budú preteky rally, preteky FIA World Rallycross Championship, preteky ťažkých vozov aj bugín prispôsobených jazde na náročných tratiach a otvorené eventy v Joyride, pričom pretekári navštívia tri kontinenty.

V lete vyjde Dirt 4

Hra má už vytvorenú stránku na Steame, z ktorej sa dozvedáme, že PC verzia by mala vyjsť 6. júna. V hre bude vyše 50 vozov a nebudú medzi nimi chýbať Ford Fiesta R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Subaru WRX STI NR4 a Audi Sport quattro S1 E2. Rallye sa bude jazdiť v Austrálii, v Španielsku, v Michigane, vo Švédsku a vo Walese.

Dirt 4 bude mať od FIA licenciu na majstrovstvá sveta v rallycrosse a vozy kategórií Pro Buggies, Pro-2 Trucks, Pro-4 Trucks a Crosskart sa budú preháňať Kaliforniou, Nevadou a Mexikom. Nebude chýbať Dirt Academy, režim kariéry a kompetitívna hra s týždeň alebo mesiac trvajúcimi podujatiami a množstvom rebríčkov, turnajov i dátami z telemetrie. Codemasters sa pochválilo aj možnosťami upravovania nastavenia vozov v závislosti na trati a počasí aj realistickým modelom poškodenia vozidiel.

V lete vyjde Dirt 4

V lete vyjde Dirt 4

V lete vyjde Dirt 4

V lete vyjde Dirt 4





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Codemasters / Codemasters
Štýl: Racing
Dátum vydania: 6. jún 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19950)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk