Týždenník - Predstavenie Call of Duty WWII sa blíži

Tento týždeň sa niesol v znamení teasovania, a viac menej leakov, nového Call of Duty WW2. To bude síce ohlásené až nasledujúci týždeň, ale základy o ňom už vieme.

pridal saver 23.4.2017 o 22:51 pod hry
Týždenník - Predstavenie Call of Duty WWII sa blíži

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol v znamení teasovania, a viac menej leakov, nového Call of Duty WW2. To bude síce ohlásené až nasledujúci týždeň, ale základy o ňom už vieme (ak boli úniky reálne). Vieme, že sa vracia späť do druhej svetovej vojny, bude mať ako vojnovú kampaň krížom cez európske bojiská, tak aj kooperáciu, ktorá tentoraz bude vojnovo ladená bez zombíkov. Multiplayer samozrejme nebude chýbať a podľa úvodného popisu sa zdá, že ho chcú spraviť viac reálnejší. Uvidíme, čo nakoniec ukážu. Zatiaľ máme len pár prvých záberov v nízkom rozlíšení.

   

V každom prípade, Activison si to u hráčov práve pokazil tým, že pýta masívnych 15 eur za 4 remastrované mapy do Call of Duty: Modern Warfare remastru. Ak bude týmto spôsobom pokračovať, odliv hráčov od Call of Duty bude pokračovať ďalej. Toto sa zdá, že pochopilo EA a pri Battlefronte zrušilo season passy. Zatiaľ však nevieme, ako bude DLC fungovať. Mohlo by tak ako GTA Online, ktoré dostáva DLC zadarmo, autorom to však vynahradzujú mikrotransakcie.

   

K ohláseniu Call of Duty WWII sa s radosťou pridal aj War Thunder, ktorý sa pripomenul tým, že do hry prepracuje 40 zásadných bitiek 2. svetovej vojny. Z iných zaujímavostí sme tu mali štatistiku z US, kde sa najviac hráčov rozhoduje o hrách podľa kvality grafiky, zároveň stále viac nakupujú digitálne. A ak ešte nemáte stiahnutý, StarCraft a StarCraft Brood War sú už vydané zadarmo aj s patchom.

      

Cez týždeň sme tu mali stret dvoch spisovateľov, kde Sapkowski je známy tvrdým postojom proti hrám, ktoré ho okrádajú o slávu a peniaze z jeho Witcher značky, oproti tomu Glukhovsky, autor Metro kníh, vie, že hry pomáhajú k rozšíreniu jeho kníh. Je to stret dvoch generácií autorov.

Z hardvéru Xiaomi predstavilo svoj Mi6 model s nízkou cenou 360 dolárov a decentnými vnútornosťami. Doplnilo to AMD, ktoré vydalo novú generáciu kariet RX500, tie sú však len pretaktovanými minuloročnými verziami. Do virtuálnej reality sa pustil Facebook, ktorý predstavil Facebook Spaces, virtuálny sociálny chat s priateľmi. Už si ho v bete môžete stiahnuť pre Oculus.

Z recenzií sme priniesli videorecenziu na Ghost Recon Wildlands, v textovej recenzii sme sa pozreli na Yakuza 0, pridali sme aj remaster Halo Wars: Definitive Edition, ktoré práve vyšlo v samostatnej verzii, ďalší recenzovaný remaster bola adventúra Full Throttle. Z menších titulov sme ohodnotili remake Blaster Master Zero, VR adventúru Fated: The Silent Oath a dojmy sme zhrnuli z Planet Nomads a Brawlout.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Xbox hľadám hračou (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk