Get Even dostáva mesačný odklad pre teroristický útok

Teroristický útok po koncerte Ariany Grande poznamenal vydanie hry. Autori zatiaľ približujú detaily titulu a jeho dĺžku, ktorá môže dosiahnuť 50 hodín.

pridal Gam_er 24.5.2017 o 11:53 pod hry
Get Even dostáva mesačný odklad pre teroristický útok

HRY > NOVINKY >

Bandai Namco práve oznámilo posun vydania ich nadchádzajúceho psychologického akčného hororu Get Even, po včerajšom teroristickom incidente po koncerte Ariany Grande, ktorý sa konal v Manchestri. Oficiálne vyhlásenie spoločnosti znie takto:

„Vzhľadom na nedávne udalosti a z úcty k obetiam, sme sa rozhodli odložiť vydanie Get Even na 23. júna. Chceli by sme vyjadriť našu najhlbšiu sústrasť všetkým, ktorých sa táto tragická udalosť týka.“

Get Even sa totiž točí okolo toho, že sa hlavný hrdina zobúdza na začiatku príbehu s jedinou spomienkou, ktorou je fakt, že chce zachrániť popovú hviezdu pripútanú k stoličke s bombou na hrudi. Je teda pochopiteľné, prečo Bandai Namco pristúpili k odloženiu. Hra okrem toho obsahuje napätý a znepokojivý príbeh, ktorý by v aktuálnom čase nemusel byť dobre prijatý. 

Okrem toho sme sa však dozvedeli viacero nových informácií od vývojárov, ktoré do hry vnášajú viac svetla. Hlavným cieľom autorov bolo vytvoriť jedinečný zážitok s až filmovou atmosférou, ktorý si podľa nich berie inšpiráciu z filmov ako  Inception, The Matrix, The Butterfly Effect, Source Code alebo Memento. Mnohých určite poteší aj dĺžka hry, ktorá je v tomto prípade rôznorodá, no v najvyššej možnej miere môže dosiahnuť až 50 hodín. Hráči zameraní na akciu by mali byť schopní Get Even dokončiť v priebehu 9 - 10 hodín, prieskumníkov by mala udržať 12 - 15 hodín a tí, ktorí chcú odhaliť úplne všetky tajomstvá, by s hrou mali stráviť podľa odhadov 40 - 50 hodín, čo je na tento žáner naozaj atypická, ale veľmi slušná dĺžka.   

Vývojári tiež upozorňujú na fakt, že Get Even ponúkne slušnú znovuhrateľnosť, nakoľko sa s ďalším hraním môžete pozrieť na príbeh z úplne inej perspektívy. Okrem toho môžete tiež robiť rôzne rozhodnutia a tak dostať úplne iný koniec. Čo sa týka vylepšení na PS4 Pro, The Farm 51 nie je veľké vývojárske štúdio, ktoré by sa mohlo zamerať na dôkladné vylepšenia a možnosti pre túto konzolu. Vývojári však použili tzv. bezpečné vylepšenia. Tie zahŕňajú základ, ktorým je podpora 4K, no framerate a efekty zostávajú podobné, ako na klasickej PS4. 

V prípade PC hráčov je zahrnutá podpora SLI a Crossfire, no autori upozorňujú, že sa stále jedná len o Unreal Engine 3, ktorý je síce upravený, vyzerá dobre, no nejedná sa o AAA produkciu. Autori tiež priznali, že podpora hry pre Switch je len na rozhodnutí vydavateľa, no podpore pre ich budúce projekty sú skutočne otvorení, pretože ich možnosti konzoly fascinujú.  





Páči sa mi!







PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Bandai Namco / The Farm 51
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 26. jún 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17930)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk