Hunt Showdown sa predviedol na E3

Crytek už na E3 predstavuje svoju kooperačnú akciu Hunt Showdown, redaktori hovoria, že je parádna!

pridal saver 15.6.2017 o 12:55 pod hry
Hunt Showdown sa predviedol na E3

HRY > NOVINKY >

Crytek už na E3 predstavuje svoju kooperačnú akciu Hunt Showdown, redaktori hovoria, že je parádna! Keďže ide o Crytek nechýba jedinečná grafika, ktorú vyzerá, že teraz dopĺňa veľmi dobre navrhnutá hrateľnosť. Hra je niečo ako multiplayerový mix Stalkera, Resident Evil a s pridanými survival a permadeath prvkami z DayZ.

Verejný stream bude dnes večer na twitchi (22:30), ale môžete čakať PvP hororovú taktickú hru, kde hrá 5 tímov s 2 hráčmi, ktorých úlohou je nájsť a zabiť jedného až troch démonov v prostredí a získať tak bonusy, ktorými si vylepšia svoje postavy. Každý tím sa objaví na okrajoch mapy a postupujú v temnote, aby ich nezachytili monštrá a popritom hľadajú náznaky, kde sa môže nachádzať ich démonický cieľ. ak ho nájdu môžu sa rozhodnúť, či zaútočia, a skúsia rýchlo opustiť mapu s korisťou, alebo nechajú iný tím nech zaútočí aby následne zaútočili len na nich a ukradli im korisť. 

Hunt Showdown sa predviedol na E3

Je to tvrdá survival hra a s tým, že ak vás zabijú, ostávate mimo hry. K tomu, ak vás zabijú, strácate niektoré veci navždy,  stratíte zbrane, vybavenie, alebo aj niektoré schopnosti, niektoré pasívne "pokrvné" schopnosti sa zachovajú a presunu do novej postavy. Bude tak dobré nebehať a nestrieľať krížom cez celú mapu. 

Plus okrem démonov na mapách čakajte aj iné menšie monštrá, ktoré tiež môžete skúsiť obchádzať, keďže ak napríklad narazíte na jedného zombíka, v temnote sa môže skrývať ďalších dvanásť. Ak ste sami a iné tímy sú ďaleko, môžete ich skúsiť zlikvidovať, ale ak môže byť iný tím blízko, je lepšie držať sa v tichosti.

Hunt Showdown sa predviedol na E3

Mapy majú aj niekoľko zásobovacích zón, kde sa môžu lovci vyliečiť, nájsť viac nábojov, ale je tam väčšie riziko útoku iných tímov, keďže kempy sú osvetlené fakľami. Na mape nájdete aj pekelné portály, kde ak jeden aktivujete, uvidíte prostredie očami démona a môžete približne zistiť, kde sa nachádza. Ak aktivujete všetky tri portály, uvidíte jeho presnú polohu.

Démona síce nebude ľahké zabiť, napríklad jedným z nich je gigantická tarantula. Ale ak ho zabijete, každý tím sa to hneď dozvie a pôjdu po vás. Máte tak niekoľko minút na zozbieranie zásob a rýchle vypadnutie. Môžete však ešte do cesty ostatným tímom postaviť prekážky, ktoré záležia od mapy a napríklad rozbehnú generátor, ktorý rozsvieti svetlá. Tie následne prilákajú monštrá z okolia.

Hunt Showdown sa predviedol na E3

Zatiaľ hra nemá určený dátum vydania, ale keďže ju Crytek prezentuje, zrejme aspoň beta, alebo Early access nebude ďaleko.

Update: Gameplay ukážka





Páči sa mi! (+7)






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Crytek / Crytek
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 20. august 2018
 18.2. 2020 (Xbox One)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18420)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk