Xbox One dostane podporu klávesnice, myši a aj kamier

Vyzerá, že niekto v poľskom Microsofte zverejnil správu o podpore klávesnice a myši na Xbox One skôr ako mal, možno však oveľa skôr.

pridal saver 19.12.2017 o 8:31 pod hardware
Xbox One dostane podporu klávesnice, myši a aj kamier

HARDWARE > NOVINKY >

Vyzerá, že niekto v poľskom Microsofte zverejnil správu skôr ako mal, možno oveľa skôr. Článok na stránke totiž (už bol stiahnutý) potvrdil spustenie podpory klávesnice, myši a aj kamier na Xbox One konzolách. Prišli tam vraj s novým updatom, ktorý však ešte nebol zverejnený.  Ako vieme, táto funkcia je zatiaľ len čiastočne sprístupnená pre preview používateľov a stále nebola plne spustená ani tam. Uvidíme tak, či Microsoft chce niečo spustiť už teraz ku Vianociam a otestovať to rovno na PUBG.

Xbox One dostane podporu klávesnice, myši a aj kamier

Článok presne hovoril:

Toto je okamih, na ktorý mnohí hráči dlho čakali! Vďaka najnovšej aktualizácii systému Windows 10 na konzole Xbox One môžete teraz ku konzole pripojiť k myši, klávesnici a webovej kamere a používať ich počas hrania. Spoločnosť Xbox One práve získala ďalší argument, že sa stala multimediálnym centrom domácej zábavy. Počítačoví hráči, ktorí už dlhé roky používajú myš a klávesnicu, sa môžu na Xbox konzole ľahko prepnúť na toto príslušenstvo.

GamePad? Myš? Klávesnica? Vy si vyberiete!

Niektorí hráči dávajú prednosť dobývaniu virtuálneho sveta gamepadom v ruke. Iní predovšetkým oceňujú presnosť pohybov myši a nedokážu si predstaviť hranie na inom ako klávesnici. Majitelia konzol Xbox One (vrátane modelov Xbox One S a najnovšieho Xbox One X) si môžu vybrať toto príslušenstvo a rozhodnúť sa pre seba, čo budú používať. 

"PC Master Race"? Vďaka podpore klávesnice môžeme už hovoriť o "Xbox Master Race"!

Bezdrôtové, perfektne tvarované, vhodné, aby ste si ich vzali na gauč a pred TV. Ich výhodu nemožno vypočítať, ale keď do hry  - okrem komfortu - vstúpi aj súťaž o najlepší výsledok alebo čas v závode rally, zlomky sekúnd sa počítajú. Môžete jemne zlepšiť čas odozvy pomocou myši a klávesnice. Toto duo poskytne konzolovým hráčom hrávajúcich rôzne strieľačky alebo stratégie ešte viac komfortnejšiu hrateľnosť.

Streamovanie vo vysokom rozlíšení  

Každé víťazstvo je príjemnejšie, keď ho môžete zdieľať s ostatnými a ukázať sa svetu. Proces získavania úspechov v hrách Xbox One, ako aj najzaujímavejšie momenty hry je teraz možné zachytiť a vysielať na svete. Konzola spoločnosti Microsoft v spolupráci s webovou kamerou vám umožní streamovať vaše hranie. Rovnako ako v dobrej filmovej tvorbe: zaznamená každý pohyb, každú grimasu a každý úsmev spokojnosti na tvári hráča. Vďaka aplikácii Mixer môžu herní hráči z celého sveta vysielať hernú obrazovku vo vysokom rozlíšení (Full HD).Pomôžu to kamery Life Cam HD-3000, Lifecam Cinema a LifeCam Studio, otestovaných skúsenými hráčmi. Vďaka nim budú hráči schopní uskutočňovať videohovory v kvalite HD 720p pomocou technológie TrueColor. Zariadenia Lifecam Studio a Lifecam Cinema sú tiež vybavené mikrofónmi s funkciou redukcie šumu a širokouhlým objektívom zo sklenených prvkov otočených o 360 stupňov.

...

Vďaka najnovšej aktualizácii systému Windows 10 na konzole Xbox One už hráči už nebudú mať dilemu v tom s čím hrať. Teraz si môžu vybrať zariadenie, ktoré podľa nich najviac vyhovuje dynamike hry. A či to bude ovládač, klávesnica alebo myš - rozhodnutie je v ich rukách.

Stojí za to dodať, že zavedenie systémovej podpory na konzolu Xbox One pre klávesnicu a myš umožní konzolovým hráčom jednoduché prehliadanie internetových zdrojov, využívanie sociálnych sietí a tých streamovaných videí a hudby, ako aj používanie kancelárskych kancelárskych aplikácií.

Uvidíme kedy to Microsoft celé oficiálne spustí a aj to ktoré hry to budú ako prvé podporovať. Zatiaľ čo singleplayer nie je problém bude zaujímavé sledovať ako to podporované tituly vyriešia v multiplayerových modoch. Väčšinou sa to rieši samostatnými playlistmi, alebo zrovnocennením oboch ovládaní.





Xbox One dostane podporu klávesnice, myši a aj kamier  Xbox One dostane podporu klávesnice, myši a aj kamier  Xbox One dostane podporu klávesnice, myši a aj kamier
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18392)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk