Gamescom 2018: Šialenstvo v meste pod vodou v titule Sinking City

Vo vývoji je viacero titulov zasadených vo svetoch HP Lovecrafta. Ak ste fanúšik, určite si dajte pozor aj na titul Sinking City.

pridal rolan 30.8.2018 o 7:39 pod hry
Gamescom 2018: Šialenstvo v meste pod vodou v titule Sinking City

HRY > NOVINKY >

Na tohtoročnom Gamescome sme mali možnosť vidieť viacero hier inšpirovaných svetmi HP Lovecrafta. Ak ste fanúšikom takýchto príbehov, tak sa máte rozhodne na čo tešiť. Sinking City sa odohráva v meste Oakmont, ktoré trpí nevysvetliteľnými záplavami. Je zjavné, že sú nenaturálneho charakteru, čo koniec koncov veľmi dobre pochopíte už pri strete s prvým prapodivným monštrom. Kvôli tomu všetkému je mesto na pokraji šialenstva.

Gamescom 2018: Šialenstvo v meste pod vodou v titule Sinking City

Ako je už zvykom, dobovo je hra zasadená do dvadsiatych rokov minulého storočia a vy prevezmete rolu detektíva, ktorý sa bude snažiť zachovať chladnú hlavu. Tento titul sme si nanešťastie nemali príležitosť zahrať, ale iba vidieť na prezentácii. Nepríjemne nás zaskočili problémy s výkonom, kedy hra miestami sekla a zároveň nevyzerala najlepšie. Dúfame, že to bol iba následok slabšej zostavy a zatiaľ nevyladenej optimalizácie. Inak sa ale pozeráme na pôsobivý svet zaplaveného mesta, ktoré skrýva veľa tajomstiev. Pozhovárate sa tu s veľa podivnými občanmi s ešte podivnejšími problémami. Autori vás v hre nebudú vodiť za ručičku a občas si tak riadne potrápite závity. Pokojne sa pritom môže stať, že počas vyšetrovania odsúdite nesprávnu osobu. Neexistuje ale nič ako dobré či zlé rozhodnutie a vy jednoducho budete musieť žiť s následkami svojich rozhodnutí.

Zaujal nás systém vyšetrovania. Musíte správne zoradiť nájdené stopy a zrekonštruovať tak skúmanú udalosť. Ak je pritom dôkazov napríklad 7, tak je možností príliš veľa na to, aby ste pokúšali náhodu. Znova sa teda musíte dôkladne zamyslieť, rovnako ako pri ďalšom postupe úlohou, aby ste vôbec vedeli ako pokračovať. Proti hrôzostrašným nepriateľom využijete svoju brokovnicu, ktorou ale dokážete napríklad aj otvoriť zamknuté dvere. Autori pri príležitosti Gamescomu vydali aj 12 minútový gameplay, ktorý ukazuje vyšetrovanie prípadu Silence is Golden a to vám najlepšie predvedie, čo možno v hre očakávať. Detektívske klobúky a prášky na nervy si pripravte na marec 2019.





Gamescom 2018: Šialenstvo v meste pod vodou v titule Sinking City  Gamescom 2018: Šialenstvo v meste pod vodou v titule Sinking City  Gamescom 2018: Šialenstvo v meste pod vodou v titule Sinking City
Gamescom 2018: Šialenstvo v meste pod vodou v titule Sinking City  Gamescom 2018: Šialenstvo v meste pod vodou v titule Sinking City
Páči sa mi! (+9)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20255)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk