Týždenník - Odklady pokračujú

Znovu sme sa dočkali ďalších odkladov, ale prišli aj prekvapenia

pridal saver 26.1.2020 o 21:32 pod hry
Týždenník - Odklady pokračujú

HRY > NOVINKY >

K už známym odkladom Cyberpunku, Avengerom a ďalším hrám sa teraz pridal aj Dying Light 2, ktorý sa odložil na neurčito. Možno až príliš tajomne, čo môže naznačovať prepojenie s vydaním niektorej konzoly. Vzhľadom na to, že Microsoft bol minulý rok nakupovať štúdia v Poľsku, nie je vylúčené, že to bude prepojené práve na neho. Možno to naznačuje aj to, že sa autori sťahujú do novej budovy. Eventuálne to však spolu nesúvisí a Techland sa len plesol po vrecku pár mesiacov pred vydaním novej hry.

Okrem Dying Light 2 bol znovu odložený aj Uncharted film na rok 2021, ale môže sa to ešte posunúť, keďže film stále nemá režiséra. Podobne bol odložený Obi-Wan seriál na rok 2021 a aj druhá séria Zaklínača, ktorá tiež príde až v roku 2021. Tá sa bude tento rok natáčať aj na Slovensku. Keď sme pri Zaklínačovi, Musk sa práve pýtal, či by ste si ho zahrali v Tesle. Samozrejme, ak by ste nejakú mali.

K odkladom sa vyjadril aj CD Projekt, ktorý vysvetlil problematické fázy konca vývoja hier. Síce sa objavili správy, že je to pre Xbox One, firma to vyvrátila a najala si externú firmu, aby jej pomohla s finálnym testovaním.

Popritom sa objavili aj prvé reálne fotky Xbox Series X konzoly, konkrétne z prototypu konzoly, ktorý zrejme dostávajú vývojári. Dozvedeli sme sa, že bude v sebe mať aj rýchly Phison SSD disk. Z PS5 hardvéru sme teraz nemali veľa noviniek a čakáme, či skutočne bude februárový event, na ktorom by Sony ohlásilo viac ku konzole. To zatiaľ robí zaujímavé preklepy na svojej stránke a ku Godfall zapísali aj PC verziu. K tomu PC vývojárov hľadajú aj Naughty Dog do The Last of Us 2 tímu. Popritom zrušilo The Last of Us animák.

Týždenník - Odklady pokračujú

Z iných zaujímavostí Valve ponúklo zadarmo na zahratie Half Life sériu, ale len do príchodu Half Life Alyx. Popritom odhalilo rôzne detaily o samotnej Alyx hre. Z inej sféry sa ukázal Project Mara, nový projekt od tvorcov Hellblade, ktorý sa bude sústreďovať na horor.

AMD tento týždeň pustilo do predaja RX 5600XT kartu, ale dávajte si pri nej pozor, je v dvoch verziách, kde jedna môže ísť s novou verziou biosu rýchlejšie, druhá nie. Je to preto, že na poslednú chvíľu pretaktovali kartu, aby sa dotiahla na RTX2060. Niektoré karty nové taktovanie nezvládnu.

Objavila sa aj zaujímavá novinka o grafénových batériách, ktoré sa postupne stávajú skutočnosťou. Môžu priniesť vyššiu kapacitu, rýchlejšie nabíjanie a aj menšie zahrievanie a váhu. Samozrejme budú zo začiatku drahšie. 

Z článkov sme zhrnuli ponuku minulého roka v Sector v kocke článku. Z recenzií sme pridali Little Big Workshop, ako aj Avicii Invector. Pozreli sme sa aj na Overrride: Mech City Brawl a z hardvéru na PDP Wired Flight Pad Pro.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20037)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk