Delta Force: Xtreme look

pridal saver 23.4.2005 o 20:58 pod hry
HRY > NOVINKY >

Nič viac nepoteší, ako ďalšia vojnová hra od Novalogicu, tentoraz prišli so zaujímavým titulom Delta Force: Xtreme. Hra prakticky prinesie taktiku, ako ju poznáme s prvých častí hry a zároveň pridá všetko, čo Novalogic vytvoril v ich predošlom online titule Joint Operations (a aj v jeho addone). Teda rozmanité pozemné a vzdušné vozidlá, nový engine a hlavne zoptimalizovaný multiplayer. Viac si fanúšik Delta Force série už nemôže priať. Hra obsahuje tri kampane so 60 misiami v single playeri, kde si zabojujete v problematických krajinách, ako Peru, Chad a ruská Novaya Zemlya (20 misií bude prebratých a vylepšených z klasického Delta Force).

Budete bojovať v rozmanitých podmienkach, používať rôzne vozidlá a spolupracovať so svojimi kolegami z jednotky, respektíve bojovať sám. Hra je viac akčnejšia ako sme boli zvyknutí v prvých dieloch, čo nie je mínusom, ale treba rátať s tým, že autori ponechali zásahový systém, takže stačí aj jedna dobre mierená strela a ste mŕtvy. Multiplayer má podporu 32 hráčov v klasických módoch DM, TDM, CTF, King of the Hill a Team King of the Hill. Zahráte si ho na 20 mapách a nebude chýbať ani kooperatívna hra na 26 mapách. Grafika je slušná, síce oproti Joint Operations mierne orezaná, ale za to rýchlejšia. Čakajte teda rozsiahle mapy, stovky nepriateľov, kempy, základne, ale trochu chudobnejšiu vegetáciu hlavne v oblasti stromov. Nebudú chýbať ani rozmanite efekty počasia, ktoré budú vplývať hlavne na viditeľnosť.

Celkovo sa mi to zdá veľmi slušné, síce nič extra inovatívne od Novalogicu, hlavne potom ako sa predviedli pridaním množstva noviniek v Joint Operations, ale je to posun v Delta Force sérii a určite poteší single playerových hráčov sklamaných arkádovým Delta Force: Blackhawk Down.





Delta Force: Xtreme look Delta Force: Xtreme look Delta Force: Xtreme look Delta Force: Xtreme look Delta Force: Xtreme look Delta Force: Xtreme look Delta Force: Xtreme look Delta Force: Xtreme look Delta Force: Xtreme look
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
PC

Vývoj: NovaLogic / NovaLogic
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk