ER v predaji v US

pridal saver 1.6.2005 o 16:21 pod hry
HRY > NOVINKY >

Práve sa začal v US predávať titul ER, herný remake populárneho seriálu Pohotovosť. Hra bude niečo medzi simsovkou a managementovkou, kde sa dostanú hráči na oddelenie pohotovosti. Hra prinesie známe postavy zo seriálu, ukáže ich denodenné starosti o pacientov. V pozadí však neostanú ani vzťahy, morálne rozhodnutia alebo politika nemocnice.

Preberiete jednu vybranú postavu a púštate sa do boja o život pacientov, budete si ich vyberať z čakajúcich, robiť diagnózy, posielať ich na ďalšie vyšetrenie. Následne podľa stavu ich ochorenia zoperujete, alebo ošetríte. Či už sám, ak ide o jednoduchý prípad, alebo si zavoláte sestru, prípadne skúsenejšieho doktora. Za zvládnutých pacientov budete získavať body, ktoré následne môžete rozdeliť do skúseností 6 základných medicínskych odboroch. 

Misie budú rozmanité, z prvých musíte napríklad vylepšiť si svoje pediatrické schopnosti a do konca zmeny ošetriť aspoň tri deti, alebo zvládnuť 10 kritických prípadov z havárie a zároveň dávať pozor na inšpekciu, ktorá sleduje či nemáte preplnenú čakáreň, alebo nespravíte chybu. Prípadne vám príde ako pacient známy herec s fotoreportérom za zadkom, nebude núdza o akciu, ak sa príde ošetriť majster bojových umení.

Okrem starostí o pacientov sa musíte starať aj o svoju postavu a teda sledovať jej potreby v základných klasických sims parametroch. Presnejšie je tu energia (doplníte spánkom), hygiena (umývanie rúk a sprcha), a nakoniec kľud (zrelaxujete napríklad v telocvični). Potrebná bude aj konverzácia s kolegami, kde si k nim správnymi témami a otázkami budete získavať bližší vzťah až nakoniec niektorú alebo niektorého môžete zbaliť.

Celkovo hra ponúka síce skôr Sims štýl hry, ale príbeh, RPG parametre a známe prostredie má šancu zlákať aj ostatných neSims hráčov. V EU vyjde hra až v septembri.





ER v predaji v US ER v predaji v US ER v predaji v US ER v predaji v US ER v predaji v US
Páči sa mi!

Zaradené pod: sims






na
PC

Vývoj: Legacy entertaniment
Štýl: Managementová
Dátum vydania:  jún 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20271)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk