Fenimore Fillmore's Revenge detaily

pridal spacejunker 4.6.2005 o 12:18 pod hry
HRY > NOVINKY >

V 25.čísle elektronického magazínu Inventory sa objavilo veľké preview s prvými obrázkami z tretieho pokračovania spaghetti westernu s Fenimorom Fillmorom v hlavnej úlohe. Fenimore Fillmore's Revenge bude z trojice najdospelejším, autori opustili cartoonovskú grafiku Westernera a novému dobrodružstvu dali realistickejší (dospelejší) kabát. Smoliar Fenimore sa tentoraz neocitol na nesprávnom mieste v nesprávny čas sám. Cez prériu (po skončení Westernera) sa vydal so zvodnou učiteľkou Rhiannon. V pustatine narazili na zraneného muža (Jacksona), blúzniaceho o opustenom cintoríne a hrobe. V tom sa objavila Stevensova banda, Fenimora bez ľútosti postrelili a sladkú Rhiannon si odniesli so sebou. Nebyť horala Bakera a jeho opateri, Fenimore by isto v prérii zomrel. Vďaka jeho starostlivosti nabral síl a môže sa vybrať po svoju Rhiannon a pomstiť sa banditom.

Ak sme už spomínali, vo Fenimorovej Pomste budete ovládať dve hlavné postavy. Nebudete to iba kovboj, ale aj jeho ženská partnerka. Okrem nich narazíte v pustatine, kde sa bude tretie pokračovanie po väčšinu času odohrávať, na ďalších 18 postáv. Dobrodružstvo bude rozdelené do štyroch kapitol a povedú cez les v horách, búdku, kde sa Fenimore liečil, pustú prériu a opustený cintorín.

Znepokojivé informácie o dospelejšom Fenimorovi boli potvrdené. Naivita a jednoduchosť sa odsúva bokom, autori sa koncentrujú na násilie. Dialógy pochopiteľne pritvrdnú a to nielen vulgarizmami, ale aj v sarkazme (zbohom celé rodinky pred monitorom). Revistronic sa snažia hrateľnosť okoreniť viacerými akčnými prvkami, ale nie formou ako ich poznáme. Napr. prestrelky nebudú vyžadovať zapojenie hráčových reflexov a aimu. Stačí použiť kolt a hra sa o dotieravého banditu postará sama.

Chovatelia koníka Bleska sa potešia, že už nebude večne hladný a pestovanie mrkvy sa ocitlo mimo hry. Takisto nebude nutné zbierať a hľadať peniaze alebo ich komplikovane zarábať na strelnici. Autori však majú v zálohe nové prekvapenia, ako kooperáciu medzi oboma hlavnými postavami pri riešení hádaniek. Fenimore sa napr. bude musieť dostať z jaskyne, v ktorej je uväznený, alebo pripraviť prepad, skrotiť divokého koňa, či vyliečiť strelnú ranu.

Vo Fenimore Fillmore's Revenge bude viac, ako 40 predmetov a ešte viacej interaktívnych miest. Veľké predmety, ako sedlo, sa do inventára tentokrát nezmestia. Nebude nafukovací. Sedlo bude možné použiť priamo na interaktívne miesto (rozumej chrbát koňa), bez toho, aby ste aktuálny predmet schovávali do inventára.





Fenimore Fillmore's Revenge detaily
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
PC

Vývoj: Revistronic
Štýl: adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Driver updater (3)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20528)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk