Conker : Live and Reloaded look

pridal saver 28.6.2005 o 9:23 pod hry
HRY > NOVINKY >

Arkádové skákačky sa na Xboxe veľmi neobjavujú, ale keď sa tak stane, stoja za to. Rovnako je to aj pri Conker: Live and Reloaded, remake titulu Conker's Bad Fur Day z N64 od Rare pre Xbox. Autori si dali naozaj záležať a okrem priam geniálnej grafiky hra prináša množstvo humoru, sarkazmu a hlavne odkazov na originálnu hru. Teda hra je prakticky port zo starej konzoly len mierme pomenený a vylepšený. Autori dosť upravovali a upravené veci naozaj pocítite, či sa to už nebude zdať samému Conkerovi a ofrfle, že toto tu predsa nemá byť, alebo sa o tom čo porobili vývojári budú rozprávať samotné postavy (keď začne Conker s tým, že toto predsa malo ísť, alebo keď mu smrť začne vysvetľovať, že veverička je špeciálny prípad a nemôže zomrieť, určite spadnete zo stoličky :). Ide teda o taký neviazaný a neštandardný humor, ktorý vás bude sprevádzať celou hrou.

Dostávate sa do postavy Conkera, malej veveričky, ktorá samozrejme hneď na začiatku ako hru spúšťate vychádza ožratá s krčmy a vy sa ju budete snažiť dostať domov. Keďže však zablúdi dostáva sa do konfliktu s miestnym tyranským kráľom, ktorého do konca hry na kráľovskom kresle aj vystrieda. Ale nebude to ľahké, cestou budete likvidovať rôznych podivných nepriateľov (napríklad nechýba T-Rex, vyklonovaný potkan alebo aj Votrelec), riešiť množstvo logických úloh a problémov a snažiť sa dostať ďalej rôznymi cestami, ktoré hra ponúkne.

Hre nechýba ani multiplayer. Zahrať si môžete klasický deathmatch alebo misie. V 8 misiách musí celý tím hráčov spolupracovať, aby dosiahli cieľ.  Budete napríklad útočiť na opevnenia na pláži ala D-Day, zaútočíte aj na hrad, zničíte obranné polia nepriateľskej základne atď.

Celkovo veľmi zábavná hra, multiplayer možno trochu slabší, ale základ (pre nás čo si neplatíme LIVE!) je aj tak v kampani, ktorá je veľmi dobrá. Jediné, čo mi tam vadí, je množstvo loadingov medzi miestnosťami a niekedy pohľady kamery. Inak grafika úplne super (uh človek by ani nedúfal, že Xbox niečo také zvládne, Rare sa s tým naozaj pohrali), zvuky a dabing tiež vynikajú.





Conker : Live and Reloaded look Conker : Live and Reloaded look Conker : Live and Reloaded look Conker : Live and Reloaded look Conker : Live and Reloaded look Conker : Live and Reloaded look Conker : Live and Reloaded look Conker : Live and Reloaded look Conker : Live and Reloaded look
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






na
Xbox

Vývoj: Microsoft / Rare
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Xbox hľadám hračou (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20421)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk