Word of Chaos RPG plné orkov

pridal blade 23.7.2005 o 11:23 pod hry
HRY > NOVINKY >

Kombináciou RPG a adventúry sa môže pochváliť pripravovaný titul Word of Chaos z dielne štúdia Brainfactor. Hra vás zavedie do fantasy sveta Worluk, v ktorom sa ujmete role poloorka Skandara Grauna, kľúčovej postavy v boji medzi dobrom a zlom. Náš hrdina bude mať ale pred sebou neľahkú úlohu: získať späť artefakt nazývaný „Word of Chaos“, ktorý si do svojej držby uchmatol zákerný kúzelník Peltar, mimochodom vrah jeho rodičov. Hráči, ktorí sa rozhodnú vstúpiť do tohto nádherného sveta, budu obdarení 60kou postranných questov, pričom počas plnenia úloh narazia na vyše 300 NPC postáv, žijúcich si svoj každodenný stereotypný život.

Samozrejme, že mimo mestskej zástavby bude život poriadne ťažký, o čom má svedčiť vyše stovka divokých monštier, ktorých rozmanitosť má dosahovať krajné medze. Proti takejto presile by ste však boli v reáli úplne bezbranný a tak si na vás autori prichystali viac než 120 kúziel a lektvarov, ktorých recepty sa postupne naučíte od miestnych kúzelníkov a alchymistov. A aby toho nebolo málo, na výber budete mať až 36 schopností, vďaka ktorým si každý z vás vytvorí hrdinu podľa svojho obrazu. Skrátka, dokonalý raj pre RPG fanúšikov. Kedy však nastane, zatiaľ nie je známe, zatiaľ sa môžete pokochať obrázkami v galérii.





Word of Chaos RPG plné orkov Word of Chaos RPG plné orkov Word of Chaos RPG plné orkov Word of Chaos RPG plné orkov Word of Chaos RPG plné orkov Word of Chaos RPG plné orkov Word of Chaos RPG plné orkov Word of Chaos RPG plné orkov Word of Chaos RPG plné orkov
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






na
PC

Vývoj: Brainfactor
Štýl: RPG
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20209)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk