GC Jak X: Combat Racing dojmy

pridal spacejunker 26.8.2005 o 16:07 pod hry
HRY > NOVINKY >

Za existenciu Jak X: Combat Racing si môžu hráči sami. Množstvo požiadaviek na rozvinutie racing časti z Jak 3 zobrali Naughty Dog vážne a v poradí štvrtý titul tejto kedysi platformovky, je čistokrvný racing. Hrateľnosťou sa najviac približuje WipeOutu a množstvom zbraní, power-upov a arénami sérii Twisted Metal. Jak X možno rozdeliť na dve časti a to na: klasické preteky a rozsiahle arény. V pretekoch zohráva úlohu bodované miesto a patričná zákernosť, ktorej dávajú priestor zbrane. Tie najsilnejšie sa budú používať hlavne v arénach, kde sa ukáže, kto z koho. Už teraz si trúfam odhadovať, že v online multiplayeri (je ho možné hrať aj v splitscreene) sa práve v arénach budú odohrávať tie najväčšie bitky.

Postupným prechádzaním kampane, v ktorej bude stovka súťaží, si budete za získané kredity vylepšovať svoje vozidlo a to nielen po výkonnostnej, ale aj po výzorovej stránke. Takto sa môžete kamarátom v online turnaji pochváliť obrovskými parohami na kapote či inou dekoráciou. Multiplayeru sa bude môcť zúčastniť šesť hráčov. Mapy majú množstvo výškových prevýšení a skrývajú rôzne zákernosti. Dynamika bojov sa však trochu stráca kvôli rozlohe, ale v klasických pretekoch je vystrelená do výšin. Rakety lietajú na všetky smery, pokladajú sa míny, aktivujú štíty, vysielajú obranné gule s guľometmi a vypúšťajú na trať olejové škvrny.

A kde je obľúbený sidekick Daxter? Je späť v akcii a robí Jakovi spoločnosť, alebo ho skôr svojimi sprostými rečami dostáva do problémov. Pri pretekoch sa zubami nechtami drží auta, ktoré riadi Jak. Svoju komickosť nezaprie ani pri závodoch. Pri zmene smeru jazdy alebo keď sa odpáli nitro, sa ledva drží spojlera až ho je človeku ľúto. Po grafickej stránke zostáva Jak X verný svojim predchodcom. Veselú farebnú paletu si vychutnáte aj na známych miestach z predošlých častí, kde budete bojovať o prvenstvo.





GC Jak X: Combat Racing dojmy GC Jak X: Combat Racing dojmy GC Jak X: Combat Racing dojmy GC Jak X: Combat Racing dojmy GC Jak X: Combat Racing dojmy
Páči sa mi!






PS2

Vývoj: SCEE / Naughty Dog Software
Štýl: racing
Dátum vydania:  október 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20253)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk