Amped 3 trip na snehu

pridal spacejunker 13.9.2005 o 15:07 pod hry
HRY > NOVINKY >

Koncom tohto roka budú čeliť fanúšikovia snowboardingu isto otázke: „Vytiahnem na prach next-gen dosku Amped 3 od 2K Sports alebo old-gen SSX od EA Sports?“ Zatiaľ čo po minulé roky bolo rozhodnuté už dopredu, tohtoročné modely sú si až príliš podobné. Amped 3 má utíšiť bolesti rúk pri predvádzaním krkolomných trikov. Ovládanie má byť viacej prístupné, dokonca má odpúšťať aj chyby, takže sa už žiadne rýpanie zjazdovky držkou. Zjednodušené boli nájazdy na raily (kto okúsil Amped 2, vie, že to nebolo jednoduché), už nie je potrebné stláčať príslušné tlačítko. O jednu starosť menej, naplno sa tak môžete venovať saltám a plniť merač štýlu, ktorý hlási návrat. Štýl v Amped znamená jazdu v prašane, otočky v rytme, alebo spraviť namiesto niekoľkých otočiek, jednu perfektnú s dokonalým dopadom.

Zjednodušené ovládanie zabezpečí aj plynulejšie prepojenie trikov. Z butteru (balansovanie na prednej/zadnej hrane dosky) na salto vpred a dopad na rail bez ťažkej prípravy? Uvidíme. V Amped 3 má byť až štvornásobne viac trikov ako v predošlých častiach. S doskou si zajazdíte v autentických strediskách: Northstar, Snowbird, Valle Nevado, Zugspitze, Laax, D.C.Mountain Dragon. Pre boarderov je pripravená tona vybavenia od renonovaných výrobcov: Sessions, Burton, Volcom, Dragon a v hre sa mihnú aj mená Jeremy Jones a David Benedict. Doteraz sa javí Amped 3 ako realisticky spracovaný snowboarding, ale nové prvky z neho tú vážnosť strhávajú.

Príbeh je v hre čistou, strelenou fikciou. Baron von Havok vymyl mozgy štyrom vašim kamošom a jediná cesta, ako dať veci do poriadku, je zajazdiť skutočne šialené triky. Príbehová kampaň má zabrať zhruba 10 hodín. Amped 3 sa má grafickým štýlom priblížiť sérii SSX, ale prvé obrázky vyzerajú až príliš čisto. Na obrazovke sa budú mihať dúhové farby, viditeľné bonusy a pri trikovaní dostanete divákov do varu, čo bude reprezentované 2D obrázkami (bojujúci ninjovia v 8bit grafike). V pohybe vyzerá hra ako na tripe. Efekty, ako zmena počasia, tiene alebo prach za doskou sú samozrejmosťou. Ďalšími efektami sú flash kamery rozostavené v okolí zjazdovky. Dokonalý trik si môžete pozrieť a vykonať z rôznych uhlov.

Absolútnou novinkou v sérii má byť voľnosť pohybu. Takže si horu môžete zjazdiť ako len chcete. Prostredie má byť šesťkrát väčšie, ako v prvých dvoch častiach a keď si dáte dokopy všetky trasy z Amped 1 a 2, tak vojdú na jeden kopec v Amped 3! O navigáciu v prostredí sa stará mapa, kde je zaznačený každý skok a prekážka. Medzi zjazdovkami a miestami na kopci sa môžete dopravovať na snežnom skútri (súťaž so skútrami by bodla). Malými pikoškami je hádzanie snehových gulí po lyžiaroch a sánkovanie, pri ktorom musíte robiť, čo najviac škody. S týmto módom je spojený aj kooperatívny režim, kde sa hráči snažia zraniť sánkarov. Čím je vyšší účet za ošetrenie, tým lepšie. Choré! Ak by bolo tých šialeností málo, tak sú tu ešte kostýmy pre boarderov: zajac, kura, škriatok.

Amped 3 bude obsahovať aj budovanie vlastného snow parku. Je to v podstate legálne cheatovanie, pretože funguje v reálnom čase. Keď sa vám nepáči skok, otvoríte editor, zrovnáte ho a idete ďalej. Najväčším handicapom tohto titulu je absencia online multiplayeru. Amped 3 vychádza s bohatým soundtrackom (viac ako 300 songov) v prvej vlne launch titulov tento november. Viac o hre sa dočítate v aktuálnom preview na IGN.





Amped 3 trip na snehu
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






na
Xbox 360

Vývoj: 2K Sports / 2K Games
Štýl: šport
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  december 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (0)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20229)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk