RF Online oficiálne spustené!

pridal uni 22.2.2006 o 13:39 pod hry
HRY > NOVINKY >

Ak ste si stále nevybrali z nepreberného množstva MMORPG na trhu, možno siahnete po titule RF Online (Rising Force Online), ktorý si odteraz môžete zahrať na amerických a anglických serveroch. Titul vytvorila a licencovala spoločnosť CCR z Južnej Kórei a verziu v anglickom jazyku má pod palcom známa firma Codemasters.

RF Online je hra, ktorá kombinuje prvky fantasy a SCI-FI a hráč si vyberá postavu z jednej z troch frakcií. Accretia je zoskupenie mechanických jednotiek a kyborgov, ktorá bezohľadne ničí všetko živé. Cora tvorí alianciu, ktorá združuje magicky a nábožensky orientovanú civilizáciu, jej členovia bojujú s tradičnými zbraňami, ktorým dodáva silu Boh Decem. Bellato tvorí akýsi kompromis a ich únia združuje inteligentné a zručné charaktery, ktoré disponujú limitovanými magickými schopnosťami a pritom dokážu vytvoriť masívne mechanické stroje. Tvorcovia sa pýšia najmä pokročilým systémom boja a masívnymi bitkami, kde sa môžu zúčastniť stovky hráčov. Cenou pre víťaznú rasu je kontrola nad drahocennými ložiskami. Okrem boja sa dočkáte aj obchodovania, kolonizácie planét a ďalších súčastí.

Mnoho MMORPG je prezentovaných ako unikátna hra, no málokedy je to tak. Zdá sa však, že v prípade RF Online je toto vyhlásenie pravdivé, pretože má svoje osobitosti a špecifiká. Jedná sa o platenú hru, kde sa od hráčov vyberajú mesačné poplatky. Ak vás to neodradí, navštívte oficiálnu stránku hry, kde nájdete podrobné informácie o všetkých aspektoch hry a registrácii.





RF Online oficiálne spustené! RF Online oficiálne spustené! RF Online oficiálne spustené! RF Online oficiálne spustené! RF Online oficiálne spustené! RF Online oficiálne spustené! RF Online oficiálne spustené! RF Online oficiálne spustené! RF Online oficiálne spustené!
Páči sa mi!

Zaradené pod: cod






na
PC

Vývoj: Codemasters / CCR
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Kodi (7)
Používate niekto KODI ? Potreboval by som pomôcť s...
|Steam deck - emulácia ps2 hier (2)
Čau. Hráva tu niekto PS2 hry na SD? Samozrejme poz...
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (21020)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk